Selesai Blogwalking Senarai URL Blog #5

Saturday, June 14, 2014

Selesai Blogwalking Senarai URL Blog #5


Alhamdulillah... selesai juga sesi Mia blogwalking ke semua senarai blog di SINI. Rasa leganya... Salam kenal buat yang baru mengenali Mia dan dapat jugalah Mia lihat perkembangan rakan-rakan blogger. Rindu pada blogwalking telah terubat.

Ni kiranya blogwalking secara rasmi sebab melalui senarai yang ada. Ada juga Mia sempat blogwalking ke blog lain untuk balas kunjungan. Tapi serius memang banyak ni, tak terkejar. Mana yang mampu je..

masa sangat mencemburui...

31 comments:

  1. belum habis lagi blogwalking nie...hhuhu

    ReplyDelete
  2. Sng blogwalking klu ada senarai blog siap2 mcm ni.

    ReplyDelete
  3. Tahniah Mia..
    Belum habis blogwalking..

    ReplyDelete
  4. asslamualaikum mia...betul tu sikit2 lama habis juga...;)

    ReplyDelete
  5. sy pun lom abis jln bw #5 nie...flight lmbt cikit huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe.. flight lambat. nanti sampai juga..

      Delete
  6. pengsan jugak nak Blogwalking. tapi letih juga kalau ada yang guna verification code untuk comment.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak leh buat straight terus satu hari... kena makan masa juga berhari...

      Delete
  7. wow! penuh list kak mia! bolej join tak?

    salam perkenalan,

    mira.

    ReplyDelete
  8. wahh.. alhamdulilah.. pelan2 kayuh pn, habis juga kak.. ^_^

    ReplyDelete
  9. Tq sbb sudi Blogwalking kat blog eyza... :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.