Seminar Public Key Infrastructure (PKI) Digital Signature Act 1997

Tuesday, June 3, 2014

Seminar Public Key Infrastructure (PKI) Digital Signature Act 1997

Hari ini Mia menghadiri Seminar Public Key Infrastructure (PKI) Digital Signature Act 1997 di Persada Johor. Berdua dengan Zuraimah, pelajar praktikal Unit ICT.

Seminar ini dianjurkan oleh Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia. Sesi menambah ilmu di dada nampaknya.








Bab yang paling best, tentulah menu makanannya. Alhamdulillah, kenyang.

yang tak bestnya, kalau mengantuk... huhuhu

27 comments:

  1. Wah.. Nmpk sedap menunya.. Kali gitu Lena pergi seminar selalu pun kira orait puny a.. Kan kan... Hehe

    ReplyDelete
  2. Wah ada seminar lagi yer... Unit IT kat ofis zumal pun kerap pergi kursus, bengkel dan seminar sejak awal tahun aritu...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ok la juga... bergantung pada penceramah juga..

      Delete
  4. bestnya dpt mkn aiskim tu~~~ hmmm.. cam nak makan je.. lpr la plk =.=

    ReplyDelete
  5. seminar kalau tak pancing para psertanya dgn makanan best2 mmg tak sah..hahaha..

    ReplyDelete
  6. banyak kak mia join seminar sekarang ni..baguslah tambah ilmu..apepun makanan sangat menggoda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... dah tanggungjawab untuk wakil.... huhuh

      Delete
  7. assalamualaikum mia...selamat berseminar yer...:)

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. ok.. pendedahan tentang keselamatan transaksi online... hehehe

      Delete
  9. bab makan tu yg paling ditunggu2... sedap tuu.. ^_^

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.