Sesi Mengajar Pelajar Praktikal Baru Fizo

Sunday, June 22, 2014

Sesi Mengajar Pelajar Praktikal Baru Fizo



Memperkenalkan pelajar praktikal yang baru masuk ke Unit ICT, Fizo dari UiTM Segamat. Pelajar jurusan Diploma Sains Komputer. Projek sistem yang Fizo perlu bangunkan di sini ialah Sistem Tempahan Dewan secara web-based menggunakan aplikasi Joget Workflow.

Makanya macam nilah keadaannya jadi penyelia kalau ada pelajar praktikal baru, duduk sebelah dia dan terus mengajarlah kita. Jadi cikgu sekejap. Busy jugalah ni.... huhuhu...

hari ini Mia in pink Safa shawl....

23 comments:

  1. La ingatkan Fizo Omar suami Mawar hehe.... selamat mengajar Mia....
    Tambah come Mia sekarang.....berubah penampilan

    ReplyDelete
  2. Igtkan Fizo Omar gak tadi..hehehe....dari UiTM Segamat rupenye...same lah..sy ex-UiTM Segamat.

    ReplyDelete
  3. glemer en fizo tu..muka masuk kat blog glemer mia ni..

    ReplyDelete
  4. Besar jasa kak mia bila berkongsi ilmu dan pengalaman pada mereka yang praktikal..

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...selamat mengajar yer mia...:)

    ReplyDelete
  6. Kelas nama, ingatkan Fizo Omar, laki Mawar tu... Hehehe

    ReplyDelete
  7. gigit bibir mcm geram je fizo tu.. marah kat cikgu ke..???

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh... taklah... stress kena buli dengan cikgu dia ni... hahahaha...

      Delete
  8. Haha..selamat mengajar. Ingatkan Fizo Omar tadi.

    ReplyDelete
  9. lepas nie boleh lah apply praktikal kt sini. mtnk tlg kak mia ajar kite pulak. hee. :D

    ReplyDelete
  10. Nie fizo ape pulak ....tak penat ke...asyik mengajar budak2 praktikal...????

    ReplyDelete
  11. bersilih ganti pelajar praktikal kat cna ya kak..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.