Tukar Kepada WhatsApp+

Tuesday, June 10, 2014

Tukar Kepada WhatsApp+


Baru malam tadi Mia install WhatsApp+ atau WhatsApp Plus dari SINI

Sebelum itu, Mia backup dulu conversation dalam WhatsApp. Kemudian uninstall WhatsApp dan barulah install WhatsApp+. Apalagi restore conversation yang lama dan download theme. Mia pilih yang warna oren. Sweet je tengok.






Mood berubah juga. Sebab benda baru seronok nak berWhatsApp+

ramai yang dah guna versi ni...

37 comments:

  1. ade wrna plak ke?ida br install yg br tp xde pun..ke ade upgrade lgi ni

    ReplyDelete
  2. Tp xdpt nak install kat note3 lah kak mia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh... boleh la. kak mia pakai note 3 lah ni.

      Delete
  3. wah wah, saya dah try pakai. comel ^_^ tapi skrg dh uninstall. hehe :))

    ReplyDelete
  4. Wah sekarang ade WhatsApp+ yer... Makin maju ke depan la ;)

    ReplyDelete
  5. Bestnya kak mia. Kena download baru ke?

    ReplyDelete
  6. Wah macam menarik jer... Nak lah jugak....

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...betul tu mama pun baru install whatsapp yg baru ni...:)

    ReplyDelete
  8. macam mana nak backup kak? tunjuk boleh? hehe

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tukar whatsapp+ tp belum sempat belek2 lagi..

      Delete
  10. Belum try lagi.
    Tak suke nak try bende baru kalau dh comfortable dgn yg lame.
    http://drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Belum cuba lagi ..nanti nak cuba jugak la yg berwarna camni ..nampak cool jerr

    ReplyDelete
  12. dah berwajah baru..tp xde pun dia suh update

    ReplyDelete
  13. Wah cantiknya ! hehehe

    Nik tag kak Mia
    http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/06/ga-by-farahdeena-fisal.html

    ReplyDelete
  14. ok. nanti nak bertukar jugak. thanks sharing info..

    ReplyDelete
  15. Penah try...tp x jadi...last2 pkai yg lama juga...

    ReplyDelete
  16. wah... hebat.
    belum cuba lagi... tak sempat nak study lagi :D

    ReplyDelete
  17. try tuari nak buat,tapi tak boleh la...nak kena delete dulu ke whatsapp lama kak..

    ReplyDelete
  18. update whatapps biasa je..hengpon xcukup canggih hehehe

    ReplyDelete
  19. wahh meriah warna-warna theme whatapps terbaru tu ye kak...hebat..!!

    ReplyDelete
  20. kena bayar ke free kak?tak tahu pun ada yang plus ni.update je tapi tak tengok pun.hehe

    ReplyDelete
  21. sayang ngan whatsapp lama..hehehe
    ari tu penah nak install tapi asek crash je takleh bukak pun.
    S3 mmg manja skit kot..

    ReplyDelete
  22. dh tukar juga .hihi
    nk jadi protege kak mia jga la, boleh?
    apa syaratnya ye..

    ReplyDelete
  23. Da tukar gak saya kak mia.. Best je tengok yg baru ni..

    ReplyDelete
  24. Ada beza dengan waksep lama tak kak?

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.