Wordless Wednesday 153 : Duit Raya Drive Thru

Wednesday, July 30, 2014

Wordless Wednesday 153 : Duit Raya Drive Thru


Duit raya drive thru.

sumber : SINI

16 comments:

  1. assalamualaikum mia..wah mcm ni pun ada yer...senang jer x payah susah2 nak masuk rumah just dtg amik kat sini jer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... haah.. ada terjumpa gambar ni masa blogwalking tadi... hehehe

      Delete
  2. Biasalah budak2 drive tru aje... setahun sekali huhuhu

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. nak makan.. masuk dalam rumah... hehehe

      Delete
    2. Hehee.. take and go je tak best.. kena masuk amik angin kipas/air-cond lepas tu makan-makan minum-minum sikit baru best xD

      Delete
  4. Budak-budak masa awal pagi boleh masuk rumah makan..lepas tu depan pintu jelah minta duit raya..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal.. perut dah penuh minum air dan makan kuih raya..

      Delete
  5. lawak pon ada..
    janji ikhlas nk bg kan.
    kalau masuk x mkn pon sama jugak kan.. baik buat gini aje.. hihi

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.