Soal Selidik 4 : Apakah Perasaan Anda Apabila Datang Ke Blog Ini?

Sunday, August 3, 2014

Soal Selidik 4 : Apakah Perasaan Anda Apabila Datang Ke Blog Ini?

Soal Selidik 4 : Apakah Perasaan Anda Apabila Datang Ke Blog Ini?

Sudah tiba masanya untuk mengetahui perasaan pengunjung blog ini pada pertengahan tahun 2014. Dah masuk siri yang ke 4 bagi mendapatkan Statistik Perasaan Pengunjung Mialiana.com. Jawablah dengan jujur.

Cuma hanya ada satu soalan sahaja iaitu apakah perasaan anda apabila datang ke blog ini?

1. Suka
2. Benci
3. Ceria
4. Sedih
5. Jeles
6. Seronok
7. Menyampah
8. Moody
9. Teruja
10. Tiada perasaan

Ada 10 jawapan sahaja di atas. Boleh pilih lebih daripada satu jawapan. Jangan risau, tiada jawapan yang salah untuk soalan ini. Sila jawab di ruangan komen ya..

URL Blog :
Jawapan :
Ulasan : Jika ada

Akan ada entri khas nanti untuk blogger yang sudi menjawabnya. Tutup pada 11.59 malam 9 Ogos 2014. Entri khas akan dikeluarkan dalam tempoh beberapa hari.

Terkadang teringin juga kan nak tahu perasaan pengunjung ni. Suka ke.. tak suka ke... Tidaklah Mia ni syok sendiri ketika berblog. Sebarang cadangan akan diterima.

Silakan menjawabnya dengan tenang ya...

jawab... jangan tak jawab...

Entri berkaitan :
- Soal Selidik #1
- Soal Selidik #2
- Soal Selidik #3

116 comments:

  1. URL Blog : http://syiralokman.blogspot.com
    Jawapan : seronok...suka

    ReplyDelete
  2. URL Blog : http://norminieza.blogspot.com/
    Jawapan : suka, seronok & ceria

    ReplyDelete
  3. URL Blog : http://fionamauricefaith.blogspot.com/
    Jawapan : Suka & Seronok.
    Ulasan : Yang penting sebab kemas ;)

    ReplyDelete
  4. URL BLOG : http://eyranasrin.blogspot.com
    jawapan : suka & seronok :)

    ReplyDelete
  5. Url Blog: http://fadzirazak.blogspot.com/

    Jawapan:

    1. Suka - saya suke dengan entri-entri kak mia. walaupun kadang-kadang pendek, kadang-kadang panjang, banyak yang saya boleh dapat. kalau entri quote tu ada jugak lah yang menusuk hati ni. entri-entri santai kak mia yang lain pulak kebanyakkan nye memberi info yang orang memerlu kan.

    5. Jeles - jeles tengok follower blog kak mia ramai gile. Walaupun saya baru berblogging 3 bulan, tapi saya akan terus berusaha untuk capai apa yang kak mia dapat sekarang (well, at least saya nak cuba lah hehehhe)

    6. Seronok - saya faham kak mia busy dan komen dalam blog kak mia bagi setiap entri baaaaannnnnyyyyaaaaakkkk sangat. tapi kak mia sanggup turun padang dan balas komen kiteorang ni dalam certain-certain entri kak mia. tak ramai yang blogger-blogger otai mahupun blogger yang baru je nak up jadi otai sanggup buat macam ni.


    ReplyDelete
  6. URL BLOG: http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.com/
    Jawapan : Suka+ Seronok

    ReplyDelete
  7. URL Blog : http://aswanazmy.blogspot.com/
    Jawapan : Suka & Seronok.

    ReplyDelete
  8. http://ismaildotcom.blogspot.com
    No.1 Suka , No.3 Ceria , No.5 Jeles , No. 6 Seronok , No.9 Teruja

    ReplyDelete
  9. URL : http://www.heroborneo.com
    Jawapan : suka + seronok
    Ulasan : blog yang paling sikit tulisan..

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum.. kak mia,

    url : http://mselim3.blogspot.com
    jawapan : suka + jeles...

    suka : entry kak mia nie sebenarnya santai...
    jeles : sentiasa ada follower dan pembaca setia yang tersendiri dan dikenali ramai blogger lain. Moga kak mia sukses selalu dan tak lupa blogger mselim3...huhuuh

    mselim3

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum & hye Kak Mia.

    URL Blog : http://proudladyniz.blogspot.com
    Jawapan : Suka + seronok
    Ulasan : Saya suka singgah blog Kak Mia yang simple tapi menarik. Selalunya saya singgah sebab suka baca entry yang Kak Mia update. Ringkas tapi best. Nak loading blog Kak Mia pun cepat dan tak berat. Ini yang paling best.

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum? hye kak selamat hari raya

    URL Blog : http://jumabeautee.blogspot.com
    URL Blog : http://onlineshopbyjumabeautee.blogspot.com

    Jawapan : Suka + seronok + ceria
    Ulasan dari saya : setiap saya tengok all blog punya update selalu keluar akk nya dulu... saya selalu open apa2 pon yg akk update . Seronok tengok... nanti buat la update blog tips nak cari pengunjung ramai ke blog...

    ReplyDelete
  13. URL: http://prettyiz.blogspot.com
    Jawapan: suka + seronok
    Ulasan: akk punya blog best (Y)

    ReplyDelete
  14. URL : http://ada-adasajaceritanya.blogspot.com/
    Jawapan : (5) ~ Jeles sbb hari2 tengok blog awk terupdate jer...
    Ulasan : Adoiiii...mcm mn la mia ari2 bole update blog nih??? apa makan apa2 pil or vitamin ker ??? :)

    ReplyDelete
  15. URL Blog : http://sallyyatiey.blogspot.com/
    Jawapan : Suka, Seronok, Ceria

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum mia...dtg nak jawab soal selidik ini...

    URL:http://maszull.blogspot.com
    Jawapan : suka,ceria n seronok
    Ulasan : Datang ke sini memang ada saja cerita yg menarik yg akan mia tuliskan di blog ini...seronok baca apa jua n3 yg ada di sini...walau sibuk ada saja balasan komen dr kawan2...

    ReplyDelete
  17. Sha drop by demi menjawab soalan..

    URL Blog : http://aunidenovella.blogspot.com
    Jawapan :
    Suka (1) sebab entri kak mia pendek je tapi padat, orang suka baca..
    Jeles (5) selalu ramai orang follow.. komen... and masuk dalam blog kak mia...
    Teruja (9) selalu sungguh2 nak jadi macam blog kak mia.. hehe

    ReplyDelete
  18. URL Blog : http://48smart.blogspot.com
    Jawapan : Suka, Ceria, Seronok

    ReplyDelete
  19. URL Blog: http://thismontanablog.blogspot.com
    Jawapan: Ceria

    ReplyDelete
  20. URL Blog : http://izzeyda.blogspot.com
    Jawapan : Suka + Ceria + Seronok



    ReplyDelete
  21. url: sueakgogeous.blogspot.com
    Sy suka suka suka blog mialiana.com sbb kena ngn hidup sy!

    ReplyDelete
  22. No 1
    URL Blog : http://ainimrashihah.blogspot.com
    Jawapan : 1
    Ulasan : Saya suka sebab entri akak sentiasa yang terkini dan selalu ada cerita yang santai

    ReplyDelete
  23. Jawapan:1 & 3 Suka & Ceria
    URL:http://blogashalya.blogspot.com/
    Ulasan:Suka blog akak kemas cepat loading dan up to date

    ReplyDelete
  24. salam kak mia

    1. suka


    http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum dan selamat ptg Kak Mia..
    1.Suka
    3.Ceria
    6.Seronok
    7.Terujah

    mardiahdiana.blogspot.com

    Suka baca setiap entri Kak Mia,rasa ceria jer baca setiap entri Kak Mia,rasa seronok bila dah baca dan rasa terujah nak jadi macam blog Kak Mia..hehe..

    ReplyDelete
  26. URL BLOG : http://umikasum.blogspot.com/
    jawapan : suka & teruja

    ReplyDelete
  27. URL Blog :http://ceriteralensa.blogspot.com
    Jawapan : Teruja!
    Ulasan : Sebab baru pertama kali singgah sini. Haha.. >__<

    ReplyDelete
  28. URL Blog : http://shirochan99.blogspot.com
    Jawapan : suka &teruja
    Ulasan : Blog kak mia best..

    ReplyDelete
  29. URL Blog : www.duniashida.com
    Jawapan : suka dan seronok

    ReplyDelete
  30. URL Blog : www.notashalimar.blogspot.com
    Jawapan : Suka + Jeles
    Ulasan : Meriah...beraktiviti seperti sekarang...menarik blogger lain mengomen...:D

    ReplyDelete
  31. url blog : http://ka0rist0ry.blogspot.com
    jawapan :

    1. Jeles - jeles bukan sebab apa..sebab follower Mia ramai gila!! 11k tuu...haha..
    2. Suka - suka sebab gadjet sume tersusun..loading pon cepat jer..:)

    ReplyDelete
  32. URL Blog : http://www.mommylizz.com/
    Jawapan : suka & ceria
    Ulasan : Blog kak meriah ^^

    ReplyDelete
  33. URL Blog :http://melangkaugarisan.blogspot.com
    Jawapan :
    1. jeles sebab blog kemas n tak berat n folower meriah ..hehe
    2. suka sbb macam2 ada :)

    ReplyDelete
  34. URL BLOG : http://diarijejakahangat.com
    Jawapan :
    Suka
    Ceria
    Sedih
    Jeles
    Seronok
    Teruja



    ReplyDelete
  35. URL Blog :http://www.syuhadasalleh.my/
    Jawapan :seronok, suka, jeles ^^

    ReplyDelete
  36. URL Blog : http://akifimtiyaz3.blogspot.com/
    Jawapan : Suka ,Ceria ,Jeles ,Seronok & Teruja
    Suka singgah sini sebab macam2 ada hehehe macam siaran ASTRO la pulak .. Pelbagai topik menarik dan cerita2 best dari Sis Mia ..Penulisan yang humble dan sentiasa tampil ceria dalam setiap entry .. Waaa jeles jugak bila datang sini ..Ramai betul yang sudi komen sudi Follow Sis Mia.. memang TERBAIK laaa ..Ni jeles2 manja jer nie hahahaha ..Seronok singgah sini dapat baca entry2 menarik yang Sis Mia kongsikan ..Dapat jugak baca komen2daripada rakan blogger yang lain ..TERUJA ..selalu singgah sini nak baca entry baru ... TERUJA sangat2 ..All The Best Sis !!!

    ReplyDelete
  37. http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/
    Jawapan: Suka,Ceria dan Jelas

    Tahniah ya..inilah salah satu keceriaan & perihatin Mia kepada pengunjung blog ini..mantap

    ReplyDelete
  38. URL Blog : http://sayasukala.blogspot.com/
    Jawapan : Suka & Ceria
    Ulasan : Blog Yang Kemas & Warna-warna Pada Blog Ini Menenangkan :)

    ReplyDelete
  39. URL Blog : http://www.azhafizah.com/
    Jawapan : 1) Suka dan 6) seronok

    ReplyDelete
  40. URL Blog : http://yangbaik.blogspot.com
    Jawapan : 1) Suka 9) Teruja
    Ulasan : Suka kerana blog mialiana ada macam-macam info. Teruja kerana saya suka klk G+1 setiap entri


    ReplyDelete
  41. URL Blog : http://solehahshamsuddin.blogspot.com/
    Jawapan : Suka & Seronok
    Ulasan : Blog akak best, macam-macam info ada. Lagi satu sebab blog akak cepat loading. Suka buka blog laju begini.

    ReplyDelete
  42. URL Blog : www.mamaniza.com
    Jawapan : Suka dan Seronok
    Ulasan : Penulisan mantap, santai dan mudah difahami. Loading blog pun best, dan walaupun mama tak drop komen, tapi mama membaca setiap entri kak Mia, teruskan berblog dan semoga suksess. Kak Mia adalah idola daku.. :)

    ReplyDelete
  43. Url Blog : http://fuzamusa.blogspot.com/
    Jawapan : 1. Suka, 3. Ceria, 6. Seronok, 9. Teruja
    Ulasan ; Konsep blog personal kat sini memang santai. Entry santai, dan warna-warni entry memang best untuk selalu datang sini.
    Keep it Up Mia :)

    ReplyDelete
  44. URL Blog : http://www.ceritashark.com
    Jawapan : Suka dan Jeles
    Ulasan : suka dgn layout blog yang tampak simple dan kemas serta entry yang simple.
    Jeles dgn pageview dan komen yang tiptop di blog ini.

    ReplyDelete
  45. URL Blog : http://mencarimifthahulraudhah93.blogspot.com/
    Jawapan : Suka, Ceria, Seronok
    Ulasan : Blog Kak Mia sangat bermanfaat dengan ilmu blog untuk newbies blogger macam saya...Selain itu, entri sangat bermanfaat dan santai serta layout sangat ringkas

    ReplyDelete
  46. URL Blog : http://sallysamsaiman.blogspot.com
    Jawapan : Suka, Ceria, Jeles, Seronok
    Ulasan : Jangan la byk sangat idea kak..hahahaha....Sally kering idea nak update ni :P

    ReplyDelete
  47. Assalamualaikum, hai Kak Mia :)

    URL Blog : http://farafirhana.blogspot.com/
    Jawapan : Suka, seronok
    Ulasan : Suka and seronok sebab blog ni kemas, tak berat. Then, kak mia blogger otai yang sangat awesome. Bila ada kesempatan kak Mia akan reponse pada komen, melawat blogger lain and support blogger-blogger baru, Keep it up sis! :)

    ReplyDelete
  48. URL Blog : http://cikdelimamerah.blogspot.com
    Jawapan : suka + seronok
    Ulasan : Jeles tengok follower kak Mia. Ramainyer..Tengah berusaha nak naikkan follower..Entri2 pun menarik dan banyak informasi..

    ReplyDelete
  49. URL Blog : http://mrspuex.blogspot
    Jawapan :
    seronok - dapat tau life updet dari sis mia n family..expecially si comey sofea tuh..

    teruja - paling terjua bab segmen/giveaway/contest dlm blog mia..secara tak langsung ainie dpt kenalan baru..

    jeles secara positif - follower semakin bertambah tambah..rezeki blog pon bertambah tambah.. mintakk tips..hihihi..
    Ulasan : Jika ada

    ReplyDelete
  50. URL Blog : http://dewqracintakita.blogspot.com/
    Jawapan : Suka | Seronok | Teruja
    Ulasan : Blog kak mia banyak informasi, dan suka baca kisah life akak. Kiera juga teruja, sebab akak dah banyak balas komen pengunjung yang komen di blog akak. Itu maknanya akak sangat sporting. Blog akak simple je, tapi yang simple tulah membuatkan orang suka dan selesa bila berkunjung di blog ini. Thumb up sis Mia. :)

    ReplyDelete
  51. URL Blog: http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/
    Jawapan: suka, teruja dan jeles (jeles dgn ilmu blogging akk... hehe)

    ReplyDelete
  52. URL Blog : http://mamapapaamir.blogspot.com
    Jawapan : 1 (Suka), 3 (Ceria), 6 (Seronok), 9 (Teruja)
    Ulasan : Saya suka ziarah blog kak mia sebab blog kak mia nampak ceria jer, seronok dan teruja nak datang berulang-kali. ^_^

    ReplyDelete
  53. URL Blog : http://amirahamer.blogspot.com/
    Jawapan : 3 [Ceria] + 6 [Seronok] + 9 [Teruja
    Ulasan :
    3- Saya rasa ceriaaaa sangaatttt bila datangg blog kak Miaa sebab blog kak Mia ade aura kegembiraan, :D

    6- Saya rasa seronok bila baca entry-ii kak Mia , lagi-ii entry yang berkaitan dengan Sofea yang comell sangatttt tuuu ^^

    7- Bila saya baca entry kak Mia yang berkaitan mini GA ke, kad raya ke, automatik perasaan teruja datang untuk join apa yang kak Mia anjurkan ^-^


    ReplyDelete
  54. URL BLOG : http://httpterataiungu.blogspot.com
    Jawapan : 1) Suka 6) Seronok
    Ulasan :
    1) Suka : blog kak mia merupakan blog yang cantik , kemas & teratur.
    6) Seronok : kak mialiana seorang yang peramah dan selalu menganjurkan aktiviti di blog.

    ReplyDelete
  55. Suka dan jeles...

    Suka sebab byk ilmu dpt drp blog ni, jeles plak sbb ramai follower dan sentiasa rmi yg bg komen..hehe..

    url : http://cammylia.blogspot.com

    ReplyDelete
  56. [edited - lupa taruk url]
    salam,
    pilih satu je kan sis?

    URL Blog : http://www.silenceblogz.com
    Jawapan : SEDIH
    Ulasan : Sedih sebab blog ni loading dia ringan tak macam blog saya... agak berat.. maklumlah lori 5 tan... wapun sedih saya gembira.. sebab?? rahsia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... boleh pilih lebih..

      alolo... janganlah sedih. meh mia bagi tisu..

      la... nape rahsia2... nak tahu jugak..

      Delete
  57. URL: awansamudera.blogspot.com

    JAWAPAN: ofkoz SUKA, CERIA, SERONOK dan TERUJA!!

    ULASAN: entry blog sis mialiana mmg menarik. Blog nampak simple tapi super ohsem and yang penting blog sis nampak kemas. Sis pon rajin update entry and balas komen bloggers. Sis memang spoting! Terbaekkk!! 2 thumbs up!

    ReplyDelete
  58. URL : http://adnan-daughter.blogspot.com

    JAWAPAN : Suka Ceria & mestilah Seronok..... sebab....

    ULASAN : Sebab.... blog nie paling senang dan ringan nak bukak... tak macam blog anis berat sikit..huhu.. blog nie tersusun je..kemas... seronok sangat datang walaupun tak komen ape2.. :) entry walaupun pendek tapi best baca..rase nak datang lagi blog nie tiap2 hari.. :)

    ReplyDelete
  59. url : http://shalmilanadya.blogspot.com/
    jawapan : suka+Teruja+syiok(saje je tambah hehe)

    ReplyDelete
  60. URL Blog : http://www.ciklilyputih.com
    Jawapan : seronok
    Ulasan : pelbagai informasi ada..

    ReplyDelete
  61. URL Blog : sitizawiah95.blogspot.com
    Jawapan : suka dan seronok..
    Ulasan : sebab blog kak Mia banyak info.. kemas dan semua superb lah kak..hehe..

    ReplyDelete
  62. URL Blog :http://mawarberduri4147.blogspot.com/
    Jawapan :suka+seronok

    ReplyDelete
  63. URL blog : http://gilerlaa.blogspot.com/
    Youtube : http://www.youtube.com/channel/UCQMXLCypCMTRxneGbH8UQ9Q
    Jawapan: Suka, Ceria, Seronok

    Ulasan: Informatif dan dekat di hati

    ReplyDelete
  64. URL Blog : http://www.feetrimahadzir.com/
    Jawapan : Suka + jeles + seronok
    Ulasan : Suka sebab banyak info boleh dpt kat sini , jeles sebab banyak follower blog ni & seronok pulak sbb blog nih nampak kemas..

    ReplyDelete
  65. URL Blog : http://myredloves.blogspot.com/
    Jawapan : Suka + Seronok
    Ulasan : Suka sebab nampak Mia ikhlas berblogging. Banyak tips di kongsi bersama. Seronok sebab boleh guna tips yang Mia kongsikan.
    Contohnya, cara study bagi pelajar separuh masa.
    Terima Kasih Mia.

    ReplyDelete
  66. URL Blog : http://waneybambam.blogspot.com/

    Jawapan : 1. Suka + 3. Ceria + 5. Jeles + 6. Seronok + 9. Teruja

    Ulasan : SUKA sebab blog nih banyak info boleh dapat. Blog ini sememangnya CERIA dan menambah keceriaan si pembaca. JELES sebab kite tak banyak readers macam akak. SERONOK sebab akak selalu bagi hadiah :) Dan TERUJA sebab harap boleh dapat headphone tersebut. Ngeeee...

    ReplyDelete
  67. Suka.. seronok.. terujs

    Http:// illafira.blogspot.com

    ReplyDelete
  68. http://loveneddy.blogspot.com/
    Jawapan: teruja, jeles, seronok
    ulasan: banyak info dan jeles sbb ramai peminat!hehe

    ReplyDelete
  69. url blog :http://www.kisahsidairy.com
    jawapan :suka+seronok+teruja
    selalu menyinggah blog nie,walau tak komen,tetap meyinggah sebab apa yang dipaparkan di entry selalunya ada ilmu yang boleh dimanfaatkan bersama..

    ReplyDelete
  70. Jawapan: Suka+Ceria+Seronok+Jeles
    Ulasan:
    a) Suka- Sentiasa menanti update terkini dari Kak Mia walaupun hanya sekadar silent reader
    b) Seronok+Ceria- Seronok baca entri kak Mia yang pelbagai terutama keletah Sofia yang ceria dan menawan hati
    c) Jeles- Followers ramai+Pengomen tegar ramai+ Pageviews tinggi+Alexa Rank tinggi
    URL: www.haneeza.com

    ReplyDelete
  71. URL Blog : http://eirza.blogspot.com
    Jawapan : suka + jeles
    Ulasan : jangan salah paham tang jeles tu tau kak..jeles sebab akak ramai followers...best sgt2!! suka baca entry akak..sbb ringkas & kdg2 seronok...tp slalu jd silent readers je...komen ikut mood :)

    ReplyDelete
  72. URL Blog : http://norshafikahaf.blogspot.com/
    Jawapan : suka, jeles, seronok dan teruja
    Ulasan : suka, sebab ada je idea sis nak buat entri dan simple. Jeles, sebab sis femes dan ramai sgt followers. Seronok bila baca entri sis dari pengalaman hidup sampailah apa2 yg sis share kat blog. Teruja bila sis buat GA. Hehehehehe :P

    ReplyDelete
  73. URL Blog : http://nuyushahidarahim.blogspot.com/
    Jawapan : suka+jeles+sedih
    Ulasan : suka baca blog ni!jelesnya sebab blog mia cantik+rapi+menarik+terkenal..entah bila my blog dapat jd macam blog mia..sedihnya..huhu

    ReplyDelete
  74. URL Blog : http://nazlyizan.blogspot.com/
    Jawapan : Suka + Seronok
    Ulasan : Entry yang santai

    ReplyDelete
  75. URL Blog : http://wawaabdulhadi.blogspot.com/
    Jawapan : suka, teruja dan menyampah.

    Ulasan : 1st time wawa follow blog ni, selalu je keluar entri kak mialiana dekat dashboard. Boleh ibaratkan, jodoh kita dalam dunia blog ni kuat sangat sebab selalu jumpa. Kat fb pun jumpa apetahlagi kalau kat home blog kan. Walaupun wawa tak pernah nak komen. Bukan tak pernah komen, jujur, ada la dua tiga komen yang boleh dikira dengan jari tapi serius wawa suka singgah blog kak mialina. Blog kak mialina byk tolong wawa. Ilmu yg tak pernah wawa tahu, kini boleh jadi tahu. Selain dapat jumpa rmai kawan melalui blog kak mialina. Memang bertuah sangat rasanya sebab wawa boleh jumpa blogger macam kak mialina. Walaupu entri akak ringkas, tapi setiap baris ayat yang akak tulis tu banyak memberi manfaat kepada pembaca dan boleh buat mereka senyum ketika membaca. Alhamdulillah. Tahniah kak. Wawa doakan akak berjaya dalam dunia blog. :)

    Selamat hari raya. Jemput datang rumah hihi ^^

    ReplyDelete
  76. http://mummysupplementshop.blogspot.com/

    suka+seronok+teruja..

    ulasan: suka dtg blok kak mia..lbh2 lgi bab citer psal anak2..cute

    ReplyDelete
  77. URL Blog :http://mulan-sahbanu.blogspot.com/
    Jawapan :suka, ceria dan teruja.
    ulasan- Blog kak mia best, entry yg santai serta mendamaikan hati :)

    ReplyDelete
  78. URL Blog : http://whatever-ville.blogspot.com
    Jawapan : Suka, Seronok
    Ulasan : Suka entri dan layout blog ni

    ReplyDelete
  79. url blog : http://mizisempoi.com
    jawapan : suka, seronok
    ulasan : entry yang santai dan best..

    ReplyDelete
  80. URL Blog : www.erazfadli.com
    Jawapan : 1. Suka

    ReplyDelete
  81. URL blog:http://penazz.blogspot.com/
    jawapan.:suka,jeles,seronok,teruje
    ualsan:haha..msti sy org yg lewat kn komen,tp x pela ,nk buat camne,bru bley buke blog..

    ReplyDelete
  82. URL Blog : http://cutelikebee.blogspot.com/
    Jawapan : suka+ceria+seronok

    ReplyDelete
  83. URL Blog : http://adierhero.blogspot.com/
    Jawapan :1, 3 dan 6
    Ulasan : blog personal yang santai dan menarik utk dibaca

    ReplyDelete
  84. url blog : http://peminattv.blogspot.com/
    jawapan : suka n ceria

    ReplyDelete
  85. Assalamualaikum kak mia...

    url blog : http://sheilashahfiekry.blogspot.com/
    jawapan : suka dan seronok (1 & 6)

    ReplyDelete
  86. Assalamualaikum kak Mia.. :D

    URL Blog : http://kinderbueno-wolf.blogspot.com/
    Jawapan : Suka, Ceria and Seronok
    Ulasan : Rara suka datang melawat blog kak Mia sebab blog kat Mia simple tapi cantik and kemas dari segi susun atur widget dan entrinya. Seronok baca entri kak Mia, banyak sangat entri yang menarik dan santai untuk dibaca. Heeee :D Selamat Hari Raya kak Mia ^_^

    ReplyDelete
  87. CERIA... (*_*)
    selamat hari raya Mia...
    http://hnr318.blogspot.com/

    ReplyDelete
  88. URL Blog : http://shapurpleungu.blogspot.com
    Jawapan : Suka, ceria, seronok & teruja
    Ulasan : Blog kemas dan best..hehe

    ReplyDelete
  89. URL Blog : http://bontokje.blogspot.com/
    Jawapan :suka, ceria, seronok, teruja
    Ulasan : loading blog cepat, sering anjurkan segmen, blogger popular dan dikenali ramai

    ReplyDelete
  90. Suka , Jeles, Seronok, Teruja!!!!!!

    URL : http://qileh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  91. URL BLOG:http//coretanhatikathy.blogspot.com

    JAWAPAN :ceria,seronok..

    ReplyDelete
  92. Url Blog- http://izzahyukiko.blogspot.com
    Jawapan- suka plus seronok ^^

    ReplyDelete
  93. URL blog : http:// sibloggerpink.blogspot.com/
    Jawapan : suka, seronok, ceria, teruja dan JELES..
    Ulasan : jeles sbb follower saya x sebyk follower akak..hehe..

    ReplyDelete
  94. Assalam.

    Url: www.hafizmohd.com

    Jwpn: jeles dan suka

    Jeles sbb ramai betul pengunjung ke blog ni dan suka sbb byk info menarik bermanfaat kat sini.

    Terbaik!

    ReplyDelete
  95. URL: http://engkumuzahadin.blogspot.com/

    JAWABAN:

    Suka – Sebab akak ni macam idola juga lah dalam bloging ni…
    Ceria – Sebab loading blog akak cepat jer, walaupun ada banyak juga benda yang akak tempek!
    Sedih – Sebab tak pernah dapat komen banyak macam dekat entry-entry akak.
    Jeles – Sebab followers akak beribu-riban
    Seronok – Sebab cara akak tulis entry santai dan rasa seronok baca.
    Teruja – Sebab tunggu akak buat segmen atau giveaway lagi macam Ephyra dan lain-lain macam yang ini juga ada hadiah headphone kan? Kan? Hihi

    ReplyDelete
  96. URL Blog : vidolaaa.blogspot.com
    Jawapan : Jeles dan seronok

    Ulasan : Jeles sebab tengok blog Kak Mia yang maju sangat-sangat berbanding dengan blog kita.

    Seronok sebab Kak Mia selalu juga update tentang Sofea. Hehe. Sukalah pulak. Dengan pelbagai info dan kata-kata semangat. Memang umpphh. Tak hairanlah ramai pengunjung. Bilalah saya boleh jadi macam akak? xD

    ReplyDelete
  97. URL Blog : www.aimanaziz.com
    Jawapan : 7 - Menyampah
    Ulasan : Banyak nak ulas ni.. Jangan marah ye . haahaha

    MENYAMPAH sebab semua entry disini terlalu menarik dan lain daripada yang lain. Saya tak boleh buat entry macam Kak Mia. Menyampahlah. HAHAHAHA!

    MENYAMPAH sebab followers Kak Mia dah lebih 10,000 . Followers kita ciput jerr. Wahahaha. walaupun menyampah , saya sangat bangga sebab dengan entry yang menarik tertarik tu, kak mia boleh kumpul lebih daripada 10k followers

    MENYAMPAH sebab setiap entry Kak Mia mesti ramai orang komen. Entry saya hanya dua kerat je komen. Kadang-kadang bunyi cengkerik je . hahahaa.

    Dalam menyampah ni, saya selalu jadi silent reader blog www.mialiana.com. Saya suka sangat dengan blog kak mia . Salute You Kak Mia :)

    Assalamualaikum..

    ReplyDelete
  98. URL Blog : http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/

    Jawapan :-

    1. SUKA blog ini.. menarik, kemas dan loading cepat..
    3. Ceria
    Entahlah.. mungkin sebab kekemasan blog dan warna tema yang dipilih kot..
    6. SERONOK nak baca entry dalam blog ini.. kebanyakan entri ringkas tapi padat.. taklah kemalasan melanda (hehe) bila entri panjang mulalah psikologi-psikologi semua -_-"
    9. Teruja (sama dengan seronok)
    10. Tiada perasaan
    Kadang-kala selamba je datang sini.. haha kononnya datang melalui link facebook nak baca entri.. last-last bookmark baca hujung minggu xD

    Ulasan : Bila datang blog ini dapat motivasi untuk teruskan blogging dan setkan target lebih tinggi :)

    ReplyDelete
  99. salam kak sy join

    nih link entry saya
    http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2014/08/soal-selidik-4-apakah-perasaan-anda.html

    jwpn sy : 1,3,5,6 dan 9

    ReplyDelete
  100. URL Blog : http://sigadisberkacamata.blogspot.com
    Jawapan :
    1. Suka - sebab kak mia mcm kakak sy always je bagi nasihat, bagi tips n semangat..walaupom hanya dgn penulisan akak je...thats mean blogger newbie mmg kna follow akak sbb akak akan bg suntikan kat diaorg mcm akak buat kat miya..

    3. Ceria - sebab mmg tiap kali buka akak punya blog mmg xpnah fail loading walaupom wifi da semput..

    5. Jeles - miya mmg jeles ngan follower akak...sbb follower pom blh jadi semangat utk kita always update blog kita..

    6. Seronok - sebab penulisan akak juz simple n senang nak paham setiap satu penulisan akak..

    9. Teruja - yup..tiap kali akak update blog akak mesti miya terpanggil panggil nak buka n baca...miya xtau ape yg akak buat kat miya...hehehe :D

    Ulasan : da terulas kat atas la kak mia...hehehe

    ReplyDelete
  101. http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com
    1.suka, 3.ceria, 6.seronok, 9.teruja
    Rietta suka sebab ada mcm mcm cerita dan info yg membuatkan rietta ceria, seronok, teruja....

    ReplyDelete
  102. Ramainya yang join,, nak cuba nasib gak lah kak mia.. heheheh

    URL Blog:http://fatihahfazlin333.blogspot.com/
    1.SUKA
    2.CERIA
    3.SERONOK

    heheh :)

    ReplyDelete
  103. url :http://syaurans-cahayamata.blogspot.com/.
    jawapan : JELES.

    SEBAB : saya jeles sebab akak mampu berblog walaupun sibuk dengan kerja. saya merupakan silent reader blog akak. suka bila akak up entri shopping dekat jalan tar, kat sogo. tempat feveret saya tu. hewhew. sungguhpun saya penulis, tapi sy tak mampu jugak nak tulis blog mcm akak. cayalah kak. keep writing ye. <3

    ReplyDelete
  104. url blog: http://farhana-mohamad.blogspot.com/
    jawapan: suka, jeles

    siyesly, sy memang suka dengan entry2 kak mia. kadang ringkas, tapi penuh isi. bukannya sekadar entry kosong. sy suka bila dapat "sesuatu" dari blog2 yang sy baca. dan sy tersangat jeles dengan kak mia. jeles sebab kak mia dapat maintain update blog even kadang2 bz dengan kerja, dengan family lagi. sy pun tak mampu nak update blog selalu. time management sy lemah kot. hehe

    ReplyDelete
  105. URL Blog :
    Jawapan : Suka & seronok
    Ulasan : Suka sebab masuk blog akk, dapat mood santai melalui tema blog, cara penulisan & penyampaian. Mudah & difahami

    Seronok sebab banyak info menarik diperoleh dari blog ini. Lagi seronok sbb daoat tambah rakan online seperti akk =)

    Jujur,
    Yui

    ReplyDelete
  106. URL : http://wani-siulatbuku.blogspot.com

    Jawapan : Suka

    ReplyDelete
  107. URL Blog : http://jueliana-koreanworld.blogspot.com
    Jawapan : Suka + Seronok
    Ulasan : Sebab kemas dan sangat teratur . Tak memerlukan masa yang lama untuk loading blog ! ^^

    ReplyDelete
  108. URL Blog:
    www.bubblynotes.com
    Jawapan:
    Ceria - entri2 yang ceria
    Seronok - membaca kisah
    Suka - the way you blog
    Teruja - membaca what's you opinions, thinking, thoughts and learn

    Ikhlas kak

    ReplyDelete
  109. URL Blog : http://miszfarahanis.blogspot.com
    Jawapan : suka & jeles

    hee ^__^


    ReplyDelete
  110. Url: safirulamar.blogspot.com
    Jawapan: Tiada Perasaan

    ReplyDelete
  111. url blog : www.arzmoha.com
    jawapan: 9. Teruja
    Ulasan : bagi seorang blogger baru pasti rasa teruja bila melihat jumlah entry di blog kak mia setiap bulan mencecah 100++. Kagum begitu banyak idea untuk dikongsi bersama. dan kak mia ada pembaca yang setia

    ReplyDelete
  112. URL Blog :http://www.dayangdeno.com/
    Jawapan : Suka + Seronok
    Ulasan : Blog akak kemas, laju loading dan best sebab ada sokmo entri setiap hari :)

    ReplyDelete
  113. URL BLOG: http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
    JAWAPAN: Suka, jeles dan seronok
    ULASAN: Suka dan seronok baca entri MIA. Jeles sebab MIA ada follower yang ramai.

    ReplyDelete
  114. terima kasih semua... (^_^) sudi jawab dan ulas tentang blog ini... luv uollss... (^_^)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.