Dah "Selesai" Blogwalking Senarai URL Blog #8 Tapi Akan Ulang Semula

Saturday, September 6, 2014

Dah "Selesai" Blogwalking Senarai URL Blog #8 Tapi Akan Ulang Semula


Ikutkan pagi ini Mia nak siapkan aktiviti blogwalking ke Senarai URL Blog #8. Tetapi banyak pula yang malware akibat pingbusuk.org, open to invited only, tak boleh nak tinggalkan komen dan ada yang redirect ke page lain.



Secara tak rasminya, Mia dah "selesai" blogwalking cuma nanti kena ulang balik untuk yang bertanda merah. Mungkin minggu depan atau pun minggu satu lagi.


sebab itu kata tak seronok.. banyak sangat merahnya... huhuhu

21 comments:

  1. Tq Mia sudi BW
    Best kan segmen macam ni
    Dapat erat silaturrahim
    Good Job u

    ReplyDelete
  2. Agaknya nanti mia datang semula ke blog kita... malware dah xder kot... :-)

    ReplyDelete
  3. Itulah pagi nih baca entri dari blogger lain banyak blog yang mengadu pasal malware nih.. harap semua blog2 yang terlibat akan kembali ok..

    ReplyDelete
  4. saya sedih apa yang berlaku kat busuk.org

    ReplyDelete
  5. Betul kak mia maybe semalam ramai yang tak buka blog. Rasanya serangan sekitar pukul 1 pagi

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan :)

    Jemput ke blog saya, saya menulis tentang cerita anak2 dan home business kami

    time freedom financial freedom

    ReplyDelete
  7. thanks..kak mia sudi singgah blog saya yang tak seberapa tu

    ReplyDelete
  8. Diana dah BW separuh pagi tadi...skrg nk sambung BW lagi...Diana punya blog pun kena serangan malware ni..dah buang pingbusuk.org jgk,tapi tak tau pulak masih ada malware ker tau tak.

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mia....wah banyak blog kena virus ni...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.