Google Icon : Niki de Saint Phalle

Wednesday, October 29, 2014

Google Icon : Niki de Saint Phalle



Google icon hari ini sangatlah cantik dan berwarna-warni. Ceria je bila tengok.

Bila Mia semak hari ini 29 Oktober, adalah hari kelahiran Niki de Saint Phalle.

Jom tengok biodata..

Sumber : SINI

Niki de Saint Phalle adalah seorang tokoh wanita yang terkenal dengan painting, sculpture dan film making dan pernah mendapat Praemium Imperiale award.


Cantiknya.... so colourful..

pengetahuan am...


31 comments:

  1. Replies
    1. haah.. sapa yang buka google confirm nampak ni hari ni..

      Delete
  2. ooo...patutlah imej google tersangatlah cantik dan colourful

    tq ats info akk..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hati2 sally.. kang lalat masuk mulut... hehehe

      Delete
  4. rajinnyela buat entri pasal benda nih... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam best pula kita ambik tahu kan...

      Delete
    2. best mmg best... rajin tak rajin jela nk buat entri camni... hehe

      Delete
  5. assalamualaikum mia...patut ada tengok tadi...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.... haah... ni lah jawapannya..

      Delete
  6. Replies
    1. sebenarnya seksi sikit... tapi bila dah colourful, tak nampak pun...

      Delete
  7. Patut la zumal tengok lain macam je logo Google tadi...

    ReplyDelete
  8. Memang cantik sangat homepage google semalam.. Ceria warna warni.. ^__^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  9. ohh patutlah gambar colourful dan berbentuk badan macam tu..

    ReplyDelete
  10. Hehe. Tengok google icon tegelak dgn kawan. Warna warni dan lucu. Hehe

    ReplyDelete
  11. Hehe. Tengok google icon tegelak dgn kawan. Warna warni dan lucu. Hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.