Instant White By Royal White Skincare

Friday, October 10, 2014

Instant White By Royal White Skincare



Instant White By Royal White Skincare

Tercari-cari produk pemutih dan pencerah kulit yang benar-benar selamat, serasi dan berkesan? Memperkenalkan brand Royal White adalah produk penjagaan kulit secara intensif yang diformulasikan dari Jepun. Ianya bebas dari hydroquinone dan telah disahkan oleh ahli farmasi serta diluluskan oleh KKM.

Produk terbaru kami iaitu INSTANT WHITE BY ROYAL WHITE !! atau kata nama lain iaitu N0 1 KRIM PEMUTIHAN SEGERA! BERKESAN & TERLARIS dengan KKM NO : NOT131202938K.


Amat menakjubkan dan terbukti berkesan serta memudahkan dengan ciri-ciri :-
  1. Pencerahan segera dalam masa 5 saat
  2. Secara semulajadi
  3. Mengandungi SPF 15
  4. Pelembap.
  5. Anti penuaan
  6. Tidak menutup liang pori-pori
  7. Tidak perlu menggunakan makeup remover

Tidak perlu bimbang dan ragu. Ini adalah kerana penghasilan teknologi penghidratan terkini Korea.


Mengandungi bahan semulajadi :
  • Niacinamide (Vitamin B3) : Didapati semulajadi di dalam sel kulit
  • Arbutin (Ekstrak Berberry) : Pencerahan kulit
  • Ekstrak Centella Asia Tica : Anti-penuaan dan anti-radang.
  • Ekstrak Ginkgo Biloba Leaf : Antioksida, anti-penuaan, anti-bakteria
  • Ekstrak Morus Alba Root Bark : Antioksida, anti-penuaan, pencerahan
8 Bebas iaitu :
  1. Bebas Talkum
  2. Bebas Alkohol
  3. Bebas Pewarna Tiruan
  4. Bebas Bahan Haiwan
  5. Bebas Bahan Pengawet
  6. Bebas Wangian Tiruan
  7. Bebas Minyak Mineral
  8. Bebas Hydroquinon

Cara penggunaan :
Sapukan krim pelembab terdahulu, kemudian diikuti dengan INSTANT WHITE. Gunakan ia berulang kali untuk penghasilan yang lebih nyata. Boleh dicuci dengan pencuci muka biasa. Boleh disapu di mana-mana bahagian yang ingin dicerahkan.


Kelebihan Instant White By Royal White :
  • Krim pemutih boleh dipakai diseluruh badan
  • Kecerahan secara alami dan natural
  • Tiada kesan sampingan
  • Tiada pengelupasan
  • Tidak menjadikan kulit berminyak
  • Mencerahkan bahagian-bahagian gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain.


Testimoni Pengguna Sebelum dan Selepas Penggunaan


Sarah - Sebelum dan Selepas


Elly - Sebelum dan Selepas

Tangan - Sebelum dan Selepas


Promosi
Sertai peraduan kami di facebook, mana tahu anda boleh dapat produk Instant White By Royal White ini dengan percuma! Sila klik SINI untuk dapatkan keterangan lanjut. Penyertaan dibuka sehingga 11.59 malam 23 Oktober 2014.



Kepada yang berminat boleh hubungi,



SMS or WhatsApp : 0124343613

Wahhhh.. Hebatnya produk ini. Jom cerahkan kulit....

17 comments:

  1. Bila baca semuanya tu macam wah... hebat betul kan.

    ReplyDelete
  2. Terbaik la...5 saat terus nampak perubahan..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...wah !!! 5 saat jer dah nampak perubahannya menarik...:)

    ReplyDelete
  4. Wow..terbaik !!! 5 saat putih.dan..lulus kkm.

    ReplyDelete
  5. Pencerahan dalam masa 5 saat??? Wow! Amazing.. tapi kalau cerah muka jer tapi badan macam dayang senandung tak best gak.. Huhu..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.