Bila Tak Sempat, Buat Entri Autopublish

Thursday, November 27, 2014

Bila Tak Sempat, Buat Entri Autopublish


Macam inilah lumrahnya bila jadi blogger separuh masa. Memang akan ada entri autopublish atau autopost siap-siap kalau rasa macam payah sangat nak luangkan masa nak update blog. Makanya, terus buat entri autopublish dan ianya akan publish pada tarikh dan masa yang kita dah tetapkan. Kemudahan dah ada, kalau tak guna.. rasa rugi betul.


Boleh dikatakan setiap hari.. ada saja beberapa entri yang Mia dah buat autopublish. Sayang sangat kat blog ini. Tak nak dia kesunyian tanpa pengunjung.

entri ini pun autopublish juga... jangan marah ya.... senyum sikit... (^_^) 


Sedang berlangsung :
Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com
Blogger dijemput join, klik SINI.

20 comments:

  1. Sama jugak kak... last week 4 hari berderet deno punya entri autopublish

    ReplyDelete
  2. Sama la kak mia... Ni pun dh standby entry autopublish untuk dua minggu...

    ReplyDelete
  3. Lma lya x bw cne,sibuk sgt bberapa ari ni

    ReplyDelete
  4. sama la kita kak, kalau ada idea tu, kemain berderet entry autopublish..janji blog tak sunyi ;)

    ReplyDelete
  5. wahh good idea ni. terima kasih kak mia :)

    ReplyDelete
  6. memang rasa nak buat gitu..tapi dulu nad buat macam tak jalan je

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum mia..yer betul tu kekadang mmg kena juga buat autopost ni...

    ReplyDelete
  8. saya pun selalu jugak buat entry auto ni..

    ReplyDelete
  9. nak buat mcm ni jugak lahh hiihi. actually byk draft yang pending.

    ReplyDelete
  10. sama laa jugak, bila rasa ada hari yang tak sempat nak siapkan entry terbaru, memang akan buat autopublish jer.. lagi satu time idea tengah banyak, kekadang anjak ke masa atau hari seterusnya.. bagi blog sentiasa berupdate..

    ReplyDelete
  11. Selalu juga buat entry autopublish nhe.. hehe

    ReplyDelete
  12. bagus sangat kalau dapat buat autopublish :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.