Dah Beli Madu Tualang

Thursday, November 27, 2014

Dah Beli Madu Tualang



Suami Mia yang belikan semalam madu tualang ini. Madu lebah asli. Padahal Mia sibuk nak cari madu ini sejak sebulan yang lepas. Last-last dia yang beli. Warna madu ini yang gelap ini ada kandungan zat kuprum, zat besi dan manganese yang lebih tinggi.

Banyak khasiat dan bagus untuk kesihatan tubuh badan. Mengandungi vitamin A dan B kompleks, C dan E juga zat galian termasuk kalsium, fosforus, sulfur, karbon, magnesium dan sebagainya.

Nak cuba minum setiap pagi sebelum sarapan dengan air suam.

beli yang kecil dulu.... nak tengok serasi ke tak...


Sedang berlangsung :
Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com
Blogger dijemput join, klik SINI.

15 comments:

  1. selamat minum madu kak mia...banyak khasiat madu ni...^_^

    ReplyDelete
  2. lin pun amik madu tualang ni kak... tp culas bab makan... kadang2 sempat nak makan. kadang2, lupa terus. paling kecian anak la.. mmy dia asyik lupa je.

    ReplyDelete
  3. kt umah ambik madu biasa jer...
    tapi mmg sek dulu minum seblom peg sek dgn air suam..
    segar otak

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia..sedapnya kalau minum madu ni...;)

    ReplyDelete
  5. Insha Allah... Niat ikt sunnah dan selawat sebelum mkn... Insha Allah... Akn rasa perbezaannya...

    ReplyDelete
  6. selamat minum madu Kak Mia...amalkan meminum madu banyakkan khasiatnya..

    ReplyDelete
  7. kalau madu original, just botol kosong takde cop apa2 beli dekat orang asli ;)

    ReplyDelete
  8. Inshaallah boleh!!! Chaiyuk heheheheheehee

    ReplyDelete
  9. kat mane beli yee....mcm best jerr...sy pon tgh carik...leh minum madu time sakit tekak n batuk..(^_^)

    ReplyDelete
  10. Nanti nak baca review Kak Mia lah macam mana..

    ReplyDelete
  11. selalu nampak madu warna gold..tak pernah rasa madu tualang ni

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.