Gifts Dari Booth

Thursday, November 13, 2014

Gifts Dari Booth


Wahhh... banyaknya gifts dari booth di VMware Solutions Symposium 2014 semalam. Seronoknya dapat bawa pulang gifts yang best. (^_^)

Jom tengok apa yang Mia dapat...

botol air, monopod, clip lens, usb charger, robot comel dan biskut cookies

cover shade kereta, cover kad, cover handphone, flexible band, kotak tisu, highlighter, coklat kit kat dan jelly smoothies.

cover laptop, buku nota dan pen.

kad pendrive 4GB, kad Starbucks, kad sticky cleaner, voucher jusco RM30 dan voucher Tutti Fruitti RM8.

Sweet je kan...  bukan senang nak dapat tau. Siap ada kuiz, lucky draw, main dart, attend briefing dan lain-lain. Yang pastinya kena datang awal, supaya dapat pergi bertandang ke semua booth. 7.30 pagi pun dah ramai yang terpacak beratur untuk pendaftaran.

Oleh kerana Mia rajin ambil ice cream yogurt Tutti Fruitti lah, dapat pula voucher dia. Benda free, tu yang asyik ambil je, siap bubuh topping macam-macam... hehehe..


 kalau ada rezeki, mungkin tahun depan pun join lagi...

Jom join sekarang :


21 comments:

  1. assalamualaikum mia...banyaknya dpt gift best la...:)

    ReplyDelete
  2. asalam nak kata WOW!!!! huuuuu..biasakan etuza macam ni...teruja tu.

    ReplyDelete
  3. Nak tanya Mia tak nak ke cuba2 mengorat Etuza..ada TROPI ..tak nak ke mencuba..TROPI untuk BLOGGER tu Mia...
    http://madey09.blogspot.com/2014/11/pencarian-anugerah-tropi-untuk-blogger.html

    ReplyDelete
  4. Amek. Sekali dia dapat semua da. Hahaha. Byk tol.

    ReplyDelete
  5. asalam mia, bagi hadiah hehehe..gurau ja ya..terbaik blog

    ReplyDelete
  6. Wow!!! Selori bawak balik gift. Untunglah mia.. Ilmu dapat hadiah pun dapat.
    ***IsmailDotCom***

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...singgah pagi ke sini di pagi Jumaat ini..;)

    ReplyDelete
  8. Byknya kak mia.. Best2 pula tu... Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  9. Seronoknya dapat banyak hadiah. Murah rezeki Mia

    ReplyDelete
  10. bestnyer ! semuanya berguna pulak tu..jeles ! hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.