Keindahan Dunia Blog Yang Dicipta

Friday, November 28, 2014

Keindahan Dunia Blog Yang Dicipta



Status Mia kat facebook semalam. Tiba-tiba timbul pula idea untuk madah blog ini.

keindahan dunia blog yang dicipta.. 
itulah kepuasan maksimum berblog sebenarnya.. 

#myquote #suddenquote #blogquote #blogger #mialiana #blog #mialianadotcom

Dunia blog ini kita sesama blogger yang cipta. Meriahnya.. Seronoknya.. Kawan-kawan blogger yang boleh sependapat dan sefahaman. Lepas itu, ada giveaway dan segmen, menjadikannya happening sangat. Sokong menyokong antara satu sama lain tanpa mengira blogger baru atau lama, blogger banyak followers atau sikit followers. Tanpa ada perasaan dengki, cemburu dan lupa diri. Rezeki masing-masing. Tidak ada unsur boikot-memboikot dan lupa kawan blogger. Bila berblog dengan harmoni dalam komuniti blogger.. di situlah tersimpannya kepuasan maksimum berblog sebenarnya.

Sweet sangat kan...

perlu ada sifat positif dalam berblog...

Sedang berlangsung :
Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com
Blogger dijemput join, klik SINI.


19 comments:

  1. betul tu mia, kena ada sifat positif dlm diri...

    ReplyDelete
  2. betul tu sbb kalau kita positif aura kebaikan tu tetap melekat ;p

    ReplyDelete
  3. Blog telah menjalinkan silaturahmi kita yah...

    ReplyDelete
  4. Yessss kak mia yess!!!
    tu lah kepuasan maksimum hehehe
    Excited sgt dpt blogwalking pastu baca n know life about others and then masuk giveaway.
    Menang tu lagi happy hikhik.

    Pastu ish ish best lah hehe

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...betul tu kena saling mengenali antara satu sama lain...teman alam maya...;)

    ReplyDelete
  6. Memg sweet la Kak walau prknln kita hnya d alam maya

    ReplyDelete
  7. dalam berblog positif, insya Allah yang positif jugak akan datang...^_^

    ReplyDelete
  8. Pendapat dan ilmu dikongsi melalui blog...walau tak pernah berjumpa rakan blogger tapi mesra...jalinan silatulrahim di alam maya.

    ***IsmailDotCom***

    ReplyDelete
  9. Dapat ramai kawan. Tempat hiburkan hati ;)

    ReplyDelete
  10. memang seronok kalau semuanya positive kan

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.