Pou Dah Level 106

Sunday, November 23, 2014

Pou Dah Level 106



Lama dah tak cerita kisah pou kesayangan Mia ni. Satu-satunya game yang ada kat handphone Mia. Tak ada game lain tau...

Pou Mia dah membesar dengan cukup sihat walaupun mudah sakit dan cepat sangat lapar sekarang ni. Dah tahap level tinggi... 106.

Tak tahulah sampai bila nak jaga dia ni...

peneman setia ketika bosan....

18 comments:

  1. pou kita tak sihat sihat lagi.. hahah :P

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...kesian nyer die...:)

    ReplyDelete
  3. hehehe... kalo kt umah yg biasa men pou nie just adik ayie je..
    ayie mmg xlah..

    ReplyDelete
  4. Eh sepp kak mia ni je the only game yg ada dkt phone ekeke and wow
    Banyak nyaaa duit pou kak mia hihuhihu

    ReplyDelete
  5. tak sangka kak mia still lagi dgn pou..luqman dah lama2 sgt uninstall..hehe...sihat bebenor dah pou akak nih.

    ReplyDelete
  6. kak mia still main pou ni kan . yaya da lama uninstall sb boring ,. hehehe

    ReplyDelete
  7. sha rasa macam tertinggal je sebab tak pernah nak bela si pou ni.... hahahhaa

    ReplyDelete
  8. Lajunya kak mia, Azwar baru level 50..hahaah

    ReplyDelete
  9. wow.. rajin nya kak mia layan dia... hehe...

    ReplyDelete
  10. comelnya pou kak mia...level pun dah jauh...Diana baru jer level 62..hp tertiba rosak pula...huhu..

    ReplyDelete
  11. fiza tak pernah main pou ni..layan CC je la..itupun dah kurang main..huhu

    ReplyDelete
  12. Pou lya dah trbiar hihi..tuannya sibuk

    ReplyDelete
  13. pergh ! pou cn dah level 75, lepastu irfan uninstall..takmo main dah ! sedey oo..dah comey pou dengan dress kaler purple lagi..huhu

    ReplyDelete
  14. Sejak bercandy crush, IM dah lama tak main pou. hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.