Ranking Alexa 28.11.2014

Friday, November 28, 2014

Ranking Alexa 28.11.2014


Di hari kedua puluh lapan bulan yang kesebelas ini, Mia nak update juga ranking Alexa malam ini. Hmm.. ternyata makin ke laut lagi. Tak mahu nak ke darat. Jatuh sedikit dari yang sebelumnya.


Global Rank : 51,518
Rank in Malaysia : 386

Sumber : SINI
Laporan sebelum ini di SINI

Boleh check ranking Alexa blog di SINI

Mia tak konsisten sangat. Bila sibuk sikit dengan komitmen kerja, banyak buat autopublish. Blogwalking mana yang sempat. Payah nak maintain ranking Alexa ni sebenarnya. Boleh jatuh dengan cepat, tetapi nak naik memanglah semput, sikit demi sikit. Kalau tak maintain, langsung ke lautlah perginya.

Walaubagaimanapun terima kasih kepada semua pengunjung blog ini yang sentiasa bertandang ke blog ini. (^_^)

 selamat malam...

Sedang berlangsung :
Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com
Blogger dijemput join, klik SINI.

19 comments:

  1. 3 angka dah kira hebat kak mia... tahniah ya :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...mmg terbaikkk...:)

    ReplyDelete
  3. kalau 3 angkatu mmg terbaik lah..compare tu JM 3K x naik2 :-)

    ReplyDelete
  4. Nak turun Mmg senang. Nak naik payah ya amat. Sy malas nak check ranking. Mesti berpuluh K banyaknya.

    ReplyDelete
  5. Congrats sis. Okaylah tu, tiga angka..

    ReplyDelete
  6. akak di tag http://itisstories.blogspot.com/2014/11/school-holiday-giveaway-by-del.html

    ReplyDelete
  7. Ingin sekali punya rengking alexa seperti ini, sayangnya blog saya Download Apk Gratis masih besar angka alexa nya.

    ReplyDelete
  8. tahniah kak mia...insya Allah, boleh meningkat lagi tu....^_^

    ReplyDelete
  9. Tahniah kak Mia, semoga terus dan terus terus mejadi yag terbaik..
    Calrase Patrick

    ReplyDelete
  10. Usaha lgi Kak, biasala tu klau dah sibuk mna nak smpt jenguk blog kan

    ReplyDelete
  11. fiza pun busy alexa jatuh sikit..apepun tahniah kak mia

    ReplyDelete
  12. Saya ingin sekali punya alexa rank serendah itu, tapi tak pernah dapat. Kak mia mau tau teknik seo terbaru untuk blog, klik disini ya 20 teknik seo terbaru untuk bloghttp://typepedia.blogspot.com/2014/11/20-teknik-seo-terbaru-untuk-blog.html

    ReplyDelete
  13. Moga dapat naik lg. Btw, ranking Kak Mia sentiasa gempak2. Hehe.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.