Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare : Pencarian 50 Orang Blogger (Sticky Post)

Saturday, March 7, 2015

Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare : Pencarian 50 Orang Blogger (Sticky Post)

Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare : Pencarian 50 Orang Blogger


Seperti yang telah dimaklumkan dalam entri Preview dan Hadiah Giveaway sebelum ini, bermula dari jam 10.00 pagi 1 Mac 2015 sehingga 11.59 malam 7 Mac 2015, My Beauty Herbs ingin membuat pencarian 50 orang blogger yang layak untuk mencuba menggunakan produk Whitening Intensive Booster Skincare selama 30 hari dan membuat entri review.

Produk skincare ini amat berkesan untuk kulit muka yang bermasalah. Layari http://www.mybeautyherbs.com.my dan jemput baca maklumat lanjut tentang produk di SINI dan testimoni di SINI.

Review produk di blog Mia ada di SINI.

Syarat-syaratnya :
  1. Terbuka kepada semua blogger yang bermastautin di Malaysia dan berumur melebihi 18 tahun.
  2. Follow blog My Beauty Herbs dan Like Fanpage MyBeautyHerbs
  3. Follow blog Mialiana.com dan Like Fanpage Mialiana.com
  4. Jika ada, sila Follow Twitter @mybeautyherbs dan @mialiana | Follow Instagram mybeautyherbs dan mialiana.
  5. Selepas siap, sila isikan borang online pencarian blogger di SINI
  6. Sila jawab semua soalan dengan tenang dan jujur bagi memudahkan proses pemilihan dibuat oleh My Beauty Herbs. Hanya jawapan yang lengkap sahaja akan diterima.
  7. Pengumuman 50 orang blogger yang berjaya akan dimaklumkan pada 9 Mac 2015.
Semoga berjaya.... (^_^)


support Mia ya....

*entri sticky post ini dimasukkan pada hari Isnin, 1 Mac 2015 jam 10.00 pagi.



Senarai Blogger Yang Mengisi Borang Online 
(updated 11.20 malam 8 Mac 2015)
  1. http://www.cikgufarha.com
  2. http://sallysamsaiman.blogspot.com
  3. http://www.bakul2011.com
  4. http://www.mamaniza.com
  5. http://mekzumbie.blogspot.com
  6. http://www.diarijejakahangat.com
  7. http://angellovesoldier.blogspot.com
  8. http://zafarah.blogspot.com
  9. http://www.sheilashahfiekry.blogspot.com
  10. http://maszull.blogspot.com
  11. http://ceriteracintadia.blogspot.com
  12. http://satujanjikita.blogspot.com
  13. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my
  14. http://areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  15. http://www.zazazehra.com
  16. http://cikmanissweet.blogspot.com
  17. http://juliajamaludin.blogspot.com
  18. http://izzeyda.blogspot.com
  19. http://budaksukavanilla.blogspot.com
  20. http://sallyyatiey.blogspot.com
  21. http://cikdelimamerah.blogspot.com
  22. http://cikna136.blogspot.com
  23. http://cammylia.blogspot.com
  24. http://www.eirna-nurasikin.blogspot.com
  25. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com
  26. http://hajarashikin.blogspot.com
  27. http://akukaudansesuatu.blogspot.com
  28. http://sigilerceloteh.blogspot.com
  29. http://ibunoey.blogspot.com
  30. http://www.azneyshamsuddin.com
  31. http://adna2029.blogspot.com
  32. http://maiatiqah.blogspot.com
  33. http://cikcandysour.blogspot.com
  34. http://mulan-sahbanu.blogspot.com
  35. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com
  36. http://wanie-theatozofmylife.blogspot.com
  37. http://yangbaik.blogspot.com
  38. http://www.kisahsidairy.com
  39. http://duniamrsrongoks.blogspot.com
  40. http://officalmissyana.blogspot.com
  41. http://yoorinmelacolea.blogspot.com
  42. http://cahayadiatascahaya22.blogspot.com
  43. http://blogashalya.blogspot.com
  44. http://keyranazleen.blogspot.com
  45. http://mawarberduri4147.blogspot.com
  46. http://sukomencarut.blogspot.com
  47. http://mrspuex.blogspot.com
  48. http://www.cekgunorazimah.com
  49. http://www.kisahemasputih.com
  50. http://rarafrhna.blogspot.com
  51. http://adnan-daughter.blogspot.com
  52. http://nikainaa.blogspot.com
  53. http://coratcoretpinkummi.blogspot.com
  54. http://mamadarwiish.blogspot.com
  55. http://suzlinazreena.blogspot.com
  56. http://www.ciksepet.com
  57. http://www.kisahpondokkecil.com
  58. http://najihah90.blogspot.com
  59. http://rienna-mishcandy.blogspot.com
  60. http://mama3farhanah.blogspot.com
  61. http://anereodacandid.blogspot.com
  62. http://amysigadisweird.blogspot.com
  63. http://auntacu81.blogspot.com
  64. http://jarikontot.blogspot.com
  65. http://official-shahirasulaiman.blogspot.com
  66. http://www.ainizakaria.my
  67. http://kumahuitu.blogspot.com
  68. http://vandergood.blogspot.com
  69. http://norminieza.blogspot.com
  70. http://ilhamrasyadgaleri.blogspot.com
Senarai link entri penyertaan (tidak diwajibkan)

47 comments:

  1. assalamualaikum mia...mama nak join juga...

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...alhamdullilah done join tadi...:)

    ReplyDelete
  3. Salam singgah pagi isnin kak mia...menarik ni...

    ReplyDelete
  4. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/03/giveaway-whitening-intensive-booster.html

    ReplyDelete
  5. dah join, maaf tak de twitter..

    http://izzeyda.blogspot.com/2015/03/giveaway-whitening-intensive-booster.html

    ReplyDelete
  6. menariknya. dah join :)
    gudluck ya semua. :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum kak mia, sheila dah join semalam. hehehe

    ReplyDelete
  8. Tak perlu buat entri ye kak mia? Isi borang online tu je? ;D Nak joinnnnn!

    ReplyDelete
  9. Salam, Cikna join ye, borang pun dh submit.....;-)

    ReplyDelete
  10. dah join !!!! hope terpilih lah...yeayyy

    ReplyDelete
  11. Join. Borang pun dah submit :)
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/03/giveaway-whitening-intensive-booster.html

    ReplyDelete
  12. Join juga.
    http://sigilerceloteh.blogspot.com/2015/03/giveaway-whitening-intensive-booster.html

    ReplyDelete
  13. dah join ya
    menarik
    http://adna2029.blogspot.com/2015/03/giveaway-whitening-intensive-booster.html

    ReplyDelete
  14. Assalammualaikum kak mia.. mai dah join. dah submit borang dah.. tq!!!

    ReplyDelete
  15. Cik Candy pun join ye. Mencuba nasib :)
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/03/giveaway-whitening-intensive-booster.html

    ReplyDelete
  16. cikbunga dah isi borang ;) nanti cek yer
    sebab cik nama cam tak der jew dalam senarai

    ReplyDelete
  17. dah join.. done submit borang..and follow semua =)

    ReplyDelete
  18. dah join dan submit borang..serta folow semua sekali.. tqsm..

    ReplyDelete
  19. Good luck pada semua yang join.. Tak sempat lagi nak join segmen & ga.. Nak kene setelkan blogpost yang tertangguh dulu.. Byk sgt dah ni.. Huhuhu..
    RosmizaAli.Com™

    ReplyDelete
  20. Bagusnya ramai peserta . Tahniah Mia.

    ReplyDelete
  21. Wahh,best!!..nak join jugak..all the best :)

    ReplyDelete
  22. nasib baik x terlepas huh... saya baru submit... wish me luck

    ReplyDelete
  23. keterujaan nak try jugak...hehehe...mekasih Mia..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.