Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare : Pengumuman 50 Orang Blogger Yang Berjaya

Monday, March 9, 2015

Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare : Pengumuman 50 Orang Blogger Yang Berjaya



Pencarian 50 orang blogger bagi Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare ini telah berlangsung mulai 10.00 pagi 1 Mac 2015 sehingga 11.59 malam 7 Mac 2015 dengan penyertaan seramai 70 orang blogger di SINI. Terima kasih kerana membantu menjayakan Giveaway ini dengan mengisi borang online yang telah disediakan.

Preview dan hadiah giveaway ada di SINI.

Pihak My Beauty Herbs telah pun meneliti kesemua jawapan yang diberi dan telah pun memilih 50 orang blogger dan mereka ialah :
  1. http://www.cikgufarha.com
  2. http://sallysamsaiman.blogspot.com
  3. http://www.bakul2011.com
  4. http://www.mamaniza.com
  5. http://angellovesoldier.blogspot.com
  6. http://www.sheilashahfiekry.blogspot.com
  7. http://maszull.blogspot.com
  8. http://satujanjikita.blogspot.com
  9. http://areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  10. http://www.zazazehra.com
  11. http://juliajamaludin.blogspot.com
  12. http://izzeyda.blogspot.com
  13. http://cammylia.blogspot.com
  14. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com
  15. http://akukaudansesuatu.blogspot.com
  16. http://ibunoey.blogspot.com
  17. http://www.azneyshamsuddin.com
  18. http://adna2029.blogspot.com
  19. http://cikcandysour.blogspot.com
  20. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com
  21. http://wanie-theatozofmylife.blogspot.com
  22. http://yangbaik.blogspot.com
  23. http://www.kisahsidairy.com
  24. http://duniamrsrongoks.blogspot.com
  25. http://yoorinmelacolea.blogspot.com
  26. http://cahayadiatascahaya22.blogspot.com
  27. http://blogashalya.blogspot.com
  28. http://keyranazleen.blogspot.com
  29. http://mawarberduri4147.blogspot.com
  30. http://sukomencarut.blogspot.com
  31. http://mrspuex.blogspot.com
  32. http://www.cekgunorazimah.com
  33. http://www.kisahemasputih.com
  34. http://adnan-daughter.blogspot.com
  35. http://nikainaa.blogspot.com
  36. http://coratcoretpinkummi.blogspot.com
  37. http://suzlinazreena.blogspot.com
  38. http://www.ciksepet.com
  39. http://www.kisahpondokkecil.com
  40. http://najihah90.blogspot.com
  41. http://rienna-mishcandy.blogspot.com
  42. http://mama3farhanah.blogspot.com
  43. http://anereodacandid.blogspot.com
  44. http://amysigadisweird.blogspot.com
  45. http://auntacu81.blogspot.com
  46. http://jarikontot.blogspot.com
  47. http://www.ainizakaria.my
  48. http://kumahuitu.blogspot.com
  49. http://vandergood.blogspot.com
  50. http://norminieza.blogspot.com
Diucapkan tahniah kepada yang terpilih di atas yang akan menerima 1 kotak Whitening Intensive Booster Skincare (esok start packing dan akan diposkan dengan segera) dan akan ke peringkat seterusnya. Kepada yang tidak berjaya, usah berputus asa, boleh cuba lagi di masa akan datang... (^_^)

wahhh.. lepas ni... gebus gebas lah kulit muka tu..... weeeee...

47 comments:

  1. alhamdulillah.. tak sabar nak gebus2 lps ni. tahniah kpd semua yg berjaya..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..terpilih.tahniah juga pada yg lain

    ReplyDelete
  3. Yeay..alhamdulillah.. thanks mia.. thanks my beauty herbs.. congrats juga untuk yg lain

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah,Syukur pada Allah...ngeee...terima kasih banyak kak mia and my beauty herbs...Tahniah pada semua yang berjaya ^_^

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, ..terima kasih kak mia n my beauty herbs

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, x sabar nak bergebus gabas lps ni ;)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...rezeki... tksh k.mia dan my beauty herbs...tak sabar nak cuba :D

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..atas sekali tu nama hehe..tak sbar nak tunggu brg sampai

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah dah terima kasih kepada penaja dan penganjur...

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah..xsabar nak cuba..terima kasih,kak mia...

    ReplyDelete
  12. Tahniah smua, wahh x sbr nak try produk baru ni.thks kak mia

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah terpilih =D tahniah kpd semua . terima kasih kak mia dan My Beauty Herbs.

    ReplyDelete
  14. ALHAMDULILLAH .. YEY TERPILIH .. MEKASIH KAK MIA N MY BEAUTY HERBS .. N TAHNIAH YG TERPILIH

    ReplyDelete
  15. al-hamdulillah ;)
    lepas nie muka cikbunga menjadi gebu segebunya ;)

    ReplyDelete
  16. wah x de link titew uwaaaaa... tahnia uols

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah terpilih no31.. tahniah juga untuk semua..
    jom gebus bersama sama..heheheeee...

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum kak mia, alhamdullilah. tak sangka terpilih. no 6. hehehhee tak sabar nak cuba ~~~

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah thanks kak mia...x sabar nak try...

    ReplyDelete
  20. jyeahhhh! alhamdulillah...hehehe..macih! :D

    ReplyDelete
  21. yeaaaaahhhhhh alhamdulillah terpilih :) hehehe kepada semua tahniah !!

    ReplyDelete
  22. alhamdulillah ada rezeki di sini.. tahniah juga kepada pemenang yang lain..

    ReplyDelete
  23. terima kasih kak mia dan pihak mybeautyherbs ^_^

    ReplyDelete
  24. No.48 http://kumahuitu.blogspot.com
    Alhamdulillah terpilih sebagai pemenang...

    Terima kasih Mia Liana dan mybeautyherb

    ReplyDelete
  25. Salam singgah pagi kak mia...wahh....tahniah kepada semua yang telah berjaya...

    ReplyDelete
  26. tahniah semua :)
    nampak sangat PG tak berkesempatan nak joinkan diri :D

    hi semua :)
    Jemput Join iPhone 5S GA ni ya :)

    ReplyDelete
  27. Alhamdulillah. Terima kasih atas pemilihan ini...

    ReplyDelete
  28. assalamualaikum mia...alhamdullilah mama salah seorang yang terpilih menggunakan produk ini...tahniah2 pda yg terpilih juga...:)

    ReplyDelete
  29. alhamdulillah .. no 28# tahniah semua.. thanks sis dan mybeautyherbs. tak sabar =)). surprise tuk ma.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.