image Nak URL Blog #13 - Mia Liana

Tuesday, 24 February 2015

# Segmen Nak URL Blog

Nak URL Blog #13



Tiba masanya untuk kita bersegmen. Segmen rutin bulanan di blog ini. Segmen untuk Februari 2015, Segmen Nak URL Blog #13. Segmen ini tersangatlah simple dan senang sangat nak join.

Motif utama untuk memudahkan Mia blogwalking di samping menjadi platform buat blogger-blogger mengenali di antara satu sama lain. Yang dah kenal dirapatkan. Yang belum kenal dikenalkan.

Senang saja nak join. Hanya perlu tinggalkan url blog anda di ruang komen entri ini. Segmen ini akan tamat pada jam 10.00 pagi 25 Februari 2015 (esok pagi).

join lah ya...... (^_^)

70 comments:

  1. cxopportunities.blogspot.com

    lame rasanye tk join. hehhe. :)

    ReplyDelete
  2. http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Lya join http://blogashalya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. http://inibelognabihah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Nak join juga la Mia :)

    http://ummi2m2s.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. http://nusha1706.blogspot.com

    salam kenal buat yg belum mengenali =)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum kak mia, sheila join ye. hehehe

    http://sheilashahfiekry.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. http://thinkingofthestar.blogspot.com/

    nak jugak~~ hihihi

    ReplyDelete
  9. http://officalmissyana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. http://cikpuanhanna.blogspot.com/
    saya nak join gak

    ReplyDelete
  11. http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    salam perkenalan dari org brunei :)

    ReplyDelete
  12. http://sugarpai.blogspot.com

    joined.hai salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  13. http://www.zukidin.com

    Harap sempat lagi la... selamat berkenalan kpd semua...

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. http://rojakbuahpedas.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. http://21clues.blogspot.com/

    selamat berkenalan semuaaaa

    ReplyDelete
  17. rajinnyer semua orang. saya kesuntukan masa.

    ReplyDelete
  18. tak dapat join bloglist, dapat join sini pon jadi lah yer.. ^_^

    http://mamapapaamir.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. http://wanie-theatozofmylife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. join ^^
    http://creamylittlediary.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. http://alongwawaerna.blogspot.com

    Saya ikut sekali dan gambate!!!!1

    ReplyDelete
  22. www.mamaniza.com

    kak mia... kita datang..

    ReplyDelete
  23. nak,,hehe
    http://trahzain.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. Bawah sally.. hihiii
    http://www.dayangdeno.com/

    ReplyDelete
  25. Join kak
    http://ainimrashihah.blogspot. com

    ReplyDelete
  26. Wah..buat segmen...Kena menyibuk ugak ni..nak join..Well,you allzzz,slamat berkenalan..
    http://hadaasuhaimi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum kak Mia, lama tak singgah sini :)

    http://ihazaliza.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. ulp! nasib baik sempat.

    http://sallyadan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. Diana join kak mia...

    http://mardiahdiana.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. terima kasih pada semua yang sudi join... (^_^)

    ReplyDelete
  31. assalamualaikum mia...alamak dah tamat segmen ni...:)

    ReplyDelete