Powerbank Mia Yang Kedua

Monday, February 16, 2015

Powerbank Mia Yang Kedua


Sekarang ini rasa macam tak cukup pula ada satu powerbank Samsung. Nak-nak bila dah ada dua gajet. Satu handphone kesayangan Mia dan satu lagi tab. Memang tak cukup sangat-sangat. Fiuhhh... bukan kehendak ni.. dah jadi keperluan.


Makanya... powerbank kedua Mia ialah powerbank Pineng siap dengan logo transformer kat situ. Buat backup, senang nanti. Ramai sangat yang guna ni, Mia pun terjebak sekali.

Powerbank Samsung ni Mia beli pada tahun 2013 dan masih elok lagi dan boleh digunakan. Selalu dicas penuh-penuh kat rumah. Mia ni cermat orangnya.... 

Nak-nak masa tengah berkursus sekarang ni, powerbank adalah satu keperluan wajib bagi Mia.... (^_^)

** senang sangat bila dah ada dua ni... weee..

19 comments:

  1. assalamualaikum mia...betul tu mmg kena ada power bank ni...kalau keluar selalu saja bateri x mencukupi...:)

    ReplyDelete
  2. Sy ada satu.. jnama pineng.. dan empat mini powrr bank... hhehe...

    ReplyDelete
  3. comel!
    jom join ga kita
    http://eatmakeread.blogspot.com/2015/01/giveaway-lepas-exam.html

    ReplyDelete
  4. Powerbank nih dah jadi keperluan sekarang.. sama laa kena tambah jugak powerbank sediada..

    ReplyDelete
  5. powerbank saat ini sepertinya dah jadi kebutuhan semua orang ya

    ReplyDelete
  6. Salam singgah pagi kak mia....diana pun belum ada lagi beli powerbank ni...nak juga beli...hihi

    ReplyDelete
  7. dua2 warna putih.. hehe. kak mia beli berapa powerbank pineng tu?

    ReplyDelete
  8. powerbank pineng banyak dapat review yang bagus kan.. saya pula pengguna yoobao.. sayangnya, powerbank tu suami tertinggal kat hotel masa outstation hari tu. la ni tak beli baru lagi..

    anyway, blog kak mia saya masukkan dalam senarai Malaysia Best Blog 2015 pilihan saya..kat sini http://ctfand.com/2015/02/malaysia-best-blog-2015.html
    baca tau.. he he

    ReplyDelete
  9. sama la pwerbank transformer kita kak mia=)

    ReplyDelete
  10. takde lagi powerbank...sebab cas penuh2 sebelum jalan...dalam perjalanan, terpaksa berjimat cermat...hih

    ReplyDelete
  11. semua kena ada powerbank dah skg sebab masing2 xde masa nak charge bateri yg ada plag...hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.