Urut Satu Badan

Tuesday, February 10, 2015

Urut Satu Badan


Hmmm.. tengahari tadi sempat juga Mia pergi berurut satu badan selama 1 jam dengan Kak Su. Pagi tadi badan macam seram sejuk macam nak demam. Tu yang cepat-cepat buat appointment dengan Kak Su untuk urut. Nasib ada kosong waktu tengahari.

Alhamdulillah lepas urut, badan dah semakin pulih dan rasa segar. Hmmm... mungkin penat sangat kot operasi kemas rumah besar-besaran masa hujung minggu. Biasalah tentu ada angkat-angkat barang. Urat pun ada yang yang terseliuh ke... penat ke...

Sumber gambar hiasan : google (hmmm... takkan nak tempek gambar Mia urut plak...)

lega... serasi urut dengan Kak Su...

Entri berkaitan :
- Urut badan tradisional

30 comments:

  1. alahai kak...memang bestkan dpat urut satu badan...lega rasanya

    ReplyDelete
  2. bestnya di urut..memang segar rasa badan kan

    ReplyDelete
  3. kite pon baru plan jumaat ni nak pegi mengurut, dah lenguh2 satu badan, huhu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh... bagus tu... berurut melegakan badan..

      Delete
  4. sesekali mengurut best kan mia.. dah lama tak berurut badan nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah la... izzeyda... badan pun perlu dibelai juga..

      Delete
  5. Wah bestnya berurut tp qila takut sikit hahahahhha so takjadi nak urut dgn sesape hiks

    ReplyDelete
  6. Seronoknya la hai bila dapat berurut satu badan kak mia..sekarang susah nak cari tukang urut yang betul betul mahir mengurut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. pastu yang boleh serasi tu pun payah juga nak jumpa

      Delete
  7. tak pernah berurut.. dulu sekali je kaki terseliuh

    ReplyDelete
  8. Bestnya kak mia dapat berurut...Diana tak pernah lagi ni pergi berurut...

    ReplyDelete
  9. bestnya dapat berurut kak Mia. Shu teringin nak berurut lepas bersalin ni dekat kak Su. tapi shu jauh nun di utara. urut dekat kg je la jawabnya.. huhuhu

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia..bestnya dpt berurut...:)

    ReplyDelete
  11. Lega sgt bila dpt buang angin kat dlm bdn kan kak

    ReplyDelete
  12. best nya.. tapi CT ada part yang geli kang nanti mengeliat2..
    kesian orang yang ngurut hehehe

    ReplyDelete
  13. bestnya kene urut..nad pun nak merngurut ni

    ReplyDelete
  14. bestna kena urut...badan saya pon dah mula sengal ni nak mintak diurut

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.