image Review Oleh Broframestone - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 17 September 2013

# Community

Review Oleh Broframestone


Kata orang kalau jadi blogger ini, kenalah peramah dan tidak sombong. Barulah hubungan alam maya ini meriah. Terharu sangat Mia apabila Broframestone membuat entri balasan pada Mia di SINI. Terkejut sungguh bila tengok tajuk entri itu, Bersama Blogger Hebat Dari Johor- Mia Liana. Terharunya.

Mia printrscreen sedikit... (klik pada gambar untuk besarkan)

Lama tu, 3 hari 2 malam. Mahu tak pengsan. Aktiviti sangat padat betul. Tidak sempat nak berangan.


Banyak betul dapat cedok ilmu dia ni, tanpa dia sedar. Sekarang ini, kalau Mia sibuk memang update guna handphone.

Sebelum ini Mia ada cerita kisah tentang Broframestone dalam entri SINI.

dari hubungan alam maya ke alam realiti... memang best...

37 comments:

  1. hi hi hi, nampak dah malam semalam masa godek2 phone sebelum tidur...congrats kak bro review... *_^... adik beradik kita giteww...

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...semoga hubungan itu akan terus berkekalan yer...:)

    ReplyDelete
  3. dalam fb broframestone pun banyak troll pasal kak mia. hehe..

    ReplyDelete
  4. Salam Kak Mia..msti tahniah banyak ilmu kak mia dapat

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam asha... dapat jugalah cedok skit ilmu dia...

      Delete
  5. Assalamualaikum kak mia, sheila dah buat review pasal kak mia. harap enjoy ye. hehehe. bestnya jumpa kak mia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam dear.... thanks. kak mia dah terjah tadi. so sweet..

      Delete
    2. heee, kak mia. pendrive dah sampai! terima kasih banyak. sheila buat review hadiah ni :)

      Delete
  6. bestnya MIA dapat cedok ilmu blog beliau....kongsi-kongsikan....

    ReplyDelete
  7. bro memang ramah dan tak sombong selalu jgak tegur dia dkt twitter walaupun xpernah jumpa dia..hu3

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum...mialiana,

    ziarah sini dan komen...

    mselim3

    ReplyDelete
  9. moga hubungan yang terjalin antar rakan blogger berkekalan :)

    ReplyDelete
  10. Bestnya....3hari 2 malam....semoga hubungan silaturrahim Berkekalan

    ReplyDelete
  11. teman suka blogger x sombong mcm owner blog nih.. heee.. apa pun semoga success selalu yea.. =)

    ReplyDelete