Banyak Nak Update Kat Blog Tapi....

Thursday, March 5, 2015

Banyak Nak Update Kat Blog Tapi....



Tu la.... Sebenarnya banyak yang Mia nak update kat blog tapi masa yang amat mencemburui Mia.. huhuhu... Bila kita ada komitmen lain seperti keluarga dan kerjaya memang kadang agak tersepit dan terpaksa mencuri masa sedikit untuk update blog kesayangan ini. Serius ni, Mia macam sibuk sedikit kebelakangan ini dengan beberapa komitmen lain.

Jadinya, terpaksa buat entri autopost a.k.a autopublish di waktu malam untuk update pada esoknya. huhuhu kalau tak.. memang tak dan lah nak update blog macam bulan Februari dan Januari yang lepas. Update pun tak konsisten sangat...  Harap bulan Mac ini, Mia dapat konsisten berblog dan kadang terpaksa blogwalking pada awal pagi.

Sungguh pun begitu, Mia tetap tak lupa pada pengunjung yang sudi hadir ke blog ini. Tentu ternanti-nanti entri terkini dari Mia kan.. Jangan risau... Mia tetap akan update demi anda semua... 

sayang sangat kat blog ini....

Jom Join Sekarang
Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare : Pencarian 50 Orang Blogger di SINI

17 comments:

  1. sama laa dengan Eyda.. kekadang ada entry yang Eyda buat autopublish.. baru blog nampak update selalu.. kekadang sehari idea mencurah2 datang, banyak plak entry dalam sehari.. kekadang jadi tak da entry langsung dalam hari lain.. apapun cuba yang terbaik bagi nampak blog sentiasa update..

    ReplyDelete
  2. bila dah sibuk memang tak dan nak update..kena rajin buat autopublish je la tak nak blog sunyi :)

    ReplyDelete
  3. samala saya kak mia...bulan Januari dan Februari sibuk dengan keluarga sebab majlis perkahwinan 2 adik sekali...harap Mac ni lebih baik la...insya Allah

    ReplyDelete
  4. Saya pun kalau nak konsisten memang kena schedule blogpost.. Kalau nak post on the spot kadang tak sempat.. Huhu..
    RosmizaAli.Com™

    ReplyDelete
  5. Samalah akak...huda pun kalau dah balik belajar semula, rasa tak sempat nak update blog. Even nak buat schedule post pun kadang tak sempat. Sempat berangan mak jenin nak update itu ini, last - last dah busy...Wasaalam, haha...

    ReplyDelete
  6. sama la..update kadang 2 je..rank alexa pun dah teruk..heheh..

    ReplyDelete
  7. Samalah kak, sejak kerja ni dah jarang update blog T_T

    ReplyDelete
  8. memang begitulah kak mia... setiap hari sediakan entry autopublish...

    ReplyDelete
  9. betul tu, bila kita ad komitmen kerja, fmly dan lain2,masa berblogging tu sdkit sbnyak berkurangan.. Entry auto publish :)

    Keep smiling and blogging. Hehe

    ReplyDelete
  10. sama la dgn sy kak mia... kekangan masa disekolah membuatkan lama dh ayu tak mengupdate blog.. time cuti hujung minggu je la baru luangkn masa kejap ngan blog

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mia...yer betul tu...dahulukan mana yang perlu dulu...buat n3 autopost jer...:)

    ReplyDelete
  12. Samala byk komitmen lain..ni baru smpt nak bw kwn2

    ReplyDelete
  13. Beginilah kalau kita seorang blogger separuh masa....banyak komitmen lain sehingga kekadang entri tak sempat nak update.....

    ReplyDelete
  14. Sama la kita nak update tu byk tetapi sebab ada hal lain terpksa kurangkan...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.