Design Banner Dan Bunting Seminar Industri Nanas 2015

Friday, November 20, 2015

Design Banner Dan Bunting Seminar Industri Nanas 2015


Sebenarnya dah dekat sebulan menyiapkan design banner dan bunting ni tetapi seperti biasa mesti ada perubahan. Kejap nak itu. Kejap nak ini. Kejap tukar tempat. Kejap tukar background lain. Kejap nak warna lain. Kejap bertukar perasmi.

Kiranya event besar ni.. Seminar Industri Nanas 2015 pada 30 November hingga 1 Disember 2015 di Riverside Majestic Hotel, Kuching, Sarawak.

Dan akhirnya.... petang tadi siap juga setelah buat sedikit perubahan dan design persetujuan ahli jawatankuasa yang terlibat. Ni jam.. update kat whatsapp group je.

Design simple yang Mia buat bertemakan oren kekuningan.




Lepas settle cepat-cepat upload ke google drive dan emelkan link design file kepada pegawai yang bertugas di Sarawak untuk printing.

Leganya hati ini. Tinggal satu lagi yang belum siap. Masih ada lagi perubahan iaitu video montaj... huhu..

bukan boleh terus buat design, kena ambik mood dan perah idea...

11 comments:

  1. assalamualaikum mia....cantik2 design ni...:)

    ReplyDelete
  2. salam kak mia,moga dipermudahkan segala urusan ye.

    ReplyDelete
  3. Lawa design tu kak mia.
    Semoga segalanya dipermudahkan nnt

    ReplyDelete
  4. simple tapi cantik, best la orang kretif ni...kalau CN memang tak terer buat banner ni ;)

    kak mia, jemput join giveaway CN ye : http://www.cekgunorazimah.com/2015/10/giveaway-cinta-by-cn.html

    ReplyDelete
  5. Cantik design..alhamdulillah settle design dah kan :)

    ReplyDelete
  6. cantik kak mia ;)
    dalam diam, ada bakat design :D
    kipidap kak mia!

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.