Rosa T Mild Cleanser Garden Of Eden

Monday, January 18, 2016

Rosa T Mild Cleanser Garden Of Eden


Tentu nak tahu kan.. Mia guna pencuci muka apa. Sebelum ini Mia guna Cetaphil. Ada cerita kat SINI dan SINI.

Sekarang ni pula Mia guna Rosa T Mild Cleanser Garden Of Eden. Dah 3 bulan guna ni. Nampaknya serasi dengan muka Mia. Nak buat macam mana.. dah kulit muka ni jenis sensitif. Tersilap sikit je jerawat boleh mencanak naik padahal dah jaga makan dan minum.

Rosa T Mild Cleanser
Garden of Eden
For oily and acne prone skin
With witch hazel and aloe vera

Mia beli ni kat farmasi. Paraben free. SLS free. Kiranya plant-based product. Selamat digunakan.

Mia review je ni. Produk ni bagus. Tak salah untuk dikongsi pengalaman dengan orang lain. Mungkin ada yang mukanya sensitif, boleh juga cuba ni.

Mia guna sekali dengan serum dan acne gel. Alhamdulillah.. sekarang kulit muka dah semakin pulih.

 dulu kan Mia ada tersalah guna produk sampai muka jadi sensitif... huhuhu... tu yang sekarang ni tersangat berhati-hati...

10 comments:

  1. qila pun guna cetaphilll hihihi <3
    wah rosa t? ok noted hehe thanks kak miaaaa <3

    ReplyDelete
  2. boleh try cari ni
    harga dalam berapa 1 botol ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli kat guardian.. rm17.50 siap packing dengan acne gel sekali.

      Delete
  3. salam kak mia, saya ni dah tak kisah dah , sebab macam semua produk macam same je hehehe

    ReplyDelete
  4. risau jugak kalau tersalah pilih produk...uishh

    ReplyDelete
  5. belum pernah dengar lagi, boleh pi tengok kat guardian nie.
    thanks Mia for info

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...yer la kena pandai pilih produk juga kn kalau tidak jadi lain nanti...:)

    ReplyDelete
  7. Bukan senang nak dapat produk yang serasi dengan kulit. Bila dah jumpa, takkan berani nak tukar jenama lain..

    ReplyDelete
  8. boleh cuba ni..macam sesuai dgn kulit sensitif

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.