Cenderahati Top 10 Carta Pengkomen Tegar 2015 Diposkan Hari Ini

Friday, March 18, 2016

Cenderahati Top 10 Carta Pengkomen Tegar 2015 Diposkan Hari Ini



Hah... nampak tu. Mia baru sempat nak packing cenderahati untuk Top 10 Carta Pengkomen Tegar 2015. Setakat ini hanya 8 orang blogger sahaja yang bagi details kat Mia. Lagi 2 orang belum melaporkan diri sehingga saat ini.

Jadi Mia akan poskan petang nanti kat Pos Laju Larkin. Terimalah cenderahati ini sebagai tanda ingatan dan penghargaan dari Mia. Terima kasih sangat-sangat kerana support Mia.


Nak tahu apa cenderahatinya... klik SINI.

syukur sangat... moga selamat sampai ke destinasinya..

32 comments:

  1. assalamualaikum mia...wah bestnya...nak tanya mia mama dah bagi detail ke belum ek...lupa pula mama samada dah bagi ke belum kat mia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.... mama sudah bagi details kat mia.. tq ya..

      Delete
    2. assalamualaikum mia...alhamdullilah...mekacih mia...;)

      Delete
  2. di tag : http://jmbelog.blogspot.my/2016/03/5-soalan-dari-ucing-versi-2.html

    ReplyDelete
  3. Tak sabar rasanya nak menantikan hadiah daripada Mia nih.. sesuatu yang memang diigini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah hadiah dah selamat sampai petang semalam.. terima kasih mia..

      Delete
  4. Kak Mia tinggal kat larkin ke? Laa satu Jb rupanya.

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. belum lagi... ni baru pengomen tegar bulan januari dan februari 2016. kena tunggu awal tahun depan 2017 baru diumumkan. komen dikira dari januari hingga disember 2016.

      Delete
  6. wah bestnya dapat hadiah diorang.. ^^

    jemput join segmen shawal.. :D

    http://www.mohdnoorshawals.com/2016/03/SegmenBlogwalkingBloglist3.html

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah....terima kasih kak mia...tak sabar nak nantikan cenderahati dari kak mia ni....Tahniah juga kepada semua pemenang top 10 carta pengkomen tegar 2015 di blog kak mia....

    ReplyDelete
  8. kak mia,parcel dah sampai, terima kasih tau, xsangka seronok2 duk mengomen dkt blog kak mia, dpt pulak hadiah, 2 tahun berturut-turut pulak tu ;)

    ReplyDelete
  9. kak mia nasib baik kak mia baru hantarr sebab sepanjang cuti sekolah yana tak ada kak ruma

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah... selamat diterima kak mia... terima kasih bebanyak..

    http://www.mariafirdz.com/2016/03/hadiah-top-komentar-tahunan-dari.html

    ReplyDelete
  11. Agaknya mereka yang bertuah tu dah terima hadiah mereka. Tahniah.

    ReplyDelete
  12. Sekali lagi.. tahniah buat semua.. ;)

    ReplyDelete
  13. seronok nyer.
    tahun ni hopefully aida ada la tempat di top 10 tu :)

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah dah selamat sampai :)

    http://www.azhafizah.com/2016/03/shark-ambidextrous-wired-mouse-hadiah.html

    Terima kasih Kak Mia

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.