Pengumuman Pemenang Segmen 12 Jam Bloglist #22

Wednesday, August 31, 2016

Pengumuman Pemenang Segmen 12 Jam Bloglist #22



Pengumuman Pemenang Segmen 12 Jam Bloglist #22

Alhamdulillah... sempat juga Mia nak blogwalking ke semua 38 entri penyertaan peserta bermula dari jam 11.00 malam tadi. Nak buat macam mana, hari ni kan cuti. Banyak betul aktiviti sampai ke malam. Dah malam macam ni, barulah boleh mengadap blog.

Hmmm.... dah tiba masanya untuk Mia umumkan siapakan 12 pemenang bertuah yang url blognya bakal menghiasi ruangan bloglist Mia untuk bulan September dan Oktober 2016. Terlebih dahulu diucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #22 di SINI dan sila semak senarai nombor peserta di SINI.

Dan pemenang-pemenangnya ialah..... jeng.. jeng.. jeng...








Diucapkan tahniah pada yang terpilih melalui random.org ini. Diharap agar semua pemenang dapat memasukkan blog Mia ke dalam bloglist masing-masing sebelum 8 September 2016. Kepada yang tidak terpilih, usah berputus asa. Kita jumpa segmen ini yang seterusnya lagi 2 bulan ya...

Diucapkan tahniah pada yang terpilih melalui random.org ini. Diharap agar semua pemenang dapat memasukkan blog Mia ke dalam bloglist masing-masing sebelum 8 September 2016. Kepada yang tidak terpilih, usah berputus asa. Boleh cuba lagi di segmen ini yang seterusnya iaitu 2 bulan yang akan datang.lepas ni nak masuk siri yang ke #23 pula... (^_^)

29 comments:

  1. Alhamdulilah.ucing menang.hi.. macam tengok kelulusan perperiksaan lah pula.(>.<)

    ReplyDelete
  2. tahniah pd yg dapat masuk ke bloglist kak mia :D

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada yang menang . harap lain kali tuah Mya pulak

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah #15 masuk dalam senarai. Terima kasih Mia dan tahniah kepada rakan blogger yang terpilih.

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. aduiii... hihihi... sebenarnya 8 september... huhuhu... thanks YB, mia dah betulkan.. (^_^)

      Delete
  6. assalamualaikum mia...tahniah pd yg berjaya...:)

    ReplyDelete
  7. Macam tak percaya no saya ada kat situ. Hohoho xD

    ReplyDelete
  8. Asslmkm kak mia.. Alhamdulillah.. Terpilih utk berada di bloglist kak mia. Nti sy masukkn kak mia juga di bloglist sy. :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah juga buat pemenang yng terpilih. :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.