Betulkan Syndication Blog Feed NetworkedBlogs Ke Fanpage Mialiana.com

Saturday, September 24, 2016

Betulkan Syndication Blog Feed NetworkedBlogs Ke Fanpage Mialiana.com


Nampak sangat kan.. Mia ni dah lama tak belek-belek fanpage Mialiana.com. Rupa-rupanya ada errors syndicating blog feed ke fanpage Mia tu. Hmmm... dari itu hari sampai hari ini barulah nak betulkan.


Kali last entri Wordless Wednesday 297 : U Special U Mobile pada 7 September 5.25 pagi.

Baru tengahari tadi Mia betulkan balik dan re-syndicating blog feed ini semula ke dalam fanpage Mia menggunakan NetworkedBlogs.



Rupanya sekarang ini fungsi syndication dah bertukar keada symphony pula. Nasib yang sedia ada ini, masih boleh digunakan; auto publish ke facebook Mia, fanpage Mia dan twitter Mia. Nak explore symphony ni nanti-nantilah. Pakai apa yang ada saja dulu.

Harap lepas ni.. dah settle. Sesekali kena juga buat syndicating semula bila ada error.

jarang berfacebook... mengharapkan update dari blog punya... hihihi..


Esok hari terakhir :
Klik SINI

6 comments:

  1. assalamualaikum mia...kalau mia x bagi info ni mama pun x tahu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.... ntah lah sekarang ni dah ada penambaikan...

      Delete
    2. yer la..bagus ada penambahan utk kebaikkan...

      Delete
  2. boleh eh buat autopublish kat FB...MV tak reti dulu pki rss tapi dah xda

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.