Hari Ke 3 : Jom Join Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs

Sunday, September 18, 2016

Hari Ke 3 : Jom Join Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs


Hari ini dah masuk hari ke 3, Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs berlangsung di blog ini.

Mia nak jemput blogger-blogger di luar sana tu untuk sama-sama meriahkan giveaway. Tak kiralah.. lelaki atau wanita. Mana tahu.. untung sabut timbul, untung batu tenggelam. Rezeki kita siapa yang tahu... Dapat lah meng"hot"kan kulit muka dengan produk hebat 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs bernilai RM150 dan treatment cream bernilai RM69.90.


Tunggu apa lagi... senang saja nak join. Copy dan paste coding entri dan jawab semua soalan di bawah entri penyertaan. 40 orang blogger dicari untuk mencuba dan review produk ini. Seterusnya, hanya 20 blogger yang akan dipilih berdasarkan entri yang menarik untuk memenangi giveaway ini. Untuk preview dan hadiah giveaway ini, klik SINI.

Klik banner atau SINI untuk join giveaway ini.

join ya.. support Mia...

8 comments:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.