Kata-Kata Madah (67)

Thursday, September 1, 2016

Kata-Kata Madah (67)



Kadang aib kita orang tak tahu pun, tapi kalau tiap-tiap hari update rasa tak puas hati, sakit hati, terasa hati, kecil hati, semua nak update dekat FB, orang yang baca pun tahu aib kita. Tahu kita ni jenis macam mana...

Kita sendiri yang buka aib kita.. Sebelum nak update sesuatu fikir dahulu. Walaupun itu hak kita nak post apa saja.


peringatan buat yang ada facebook...

9 comments:

  1. Peringatan juga yg ada blog...termasuk diri sendiri ini..

    ReplyDelete
  2. Sebab tu sebelum send dalam FB, pasti ai belek dulu, fikir kesannya.

    ReplyDelete
  3. terima kasih untuk peringatan ini.
    Bak kata orang2 lama... seperti buka pekong di dada... kan?

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...peringatan yg baik...:)

    ReplyDelete
  5. betul tu kak... lebih baik kita simpan sendiri dari buka aib depan semua

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.