Senarai URL Blog #27

Thursday, November 24, 2016

Senarai URL Blog #27



Hmmm.... terakhir pada tahun ini, siri yang ke #27 bagi Segmen Nak URL Blog di SINI telah diadakan pada 17 hingga 21 November 2016. Sebanyak 37 url blog dapat dikumpulkan. Dalam kesibukan dengan beberapa komitmen Mia agak kurang berblogging dan banyak buat entri backdated. Setiap hari ada entri yang Mia nak publish tapi masa itulah kekangannya. Harap maaf ya.

Walaubagaimanapun, Mia akan blogwalking senarai url yang baru ini dan akan memilih 2 orang pemenang melalui random.org seperti biasa. Keputusan akan diumumkan pada 30 November 2016. Jom kita tengok siapa yang ada dalam senarai..... zasssss...

Senarai URL Blog #27

  1. http://www.zukidin.com
  2. http://vitaminwawa.blogspot.my
  3. http://solehahgirlz.blogspot.my
  4. http://ucingkadayan.blogspot.com
  5. http://starlavenderluna.blogspot.my
  6. http://tukang-sampai.blogspot.com
  7. http://nusha1706.blogspot.com
  8. http://www.safirulamar.com
  9. http://anumkhairil.blogspot.my
  10. http://duniakita94.blogspot.com
  11. https://unnianje.blogspot.my
  12. http://wacanaku2009.blogspot.my
  13. http://cikna136.blogspot.com
  14. http://sheilashahfiekry.blogspot.com
  15. http://mellyacrayola.blogspot.my
  16. http://www.aerillhassan.com
  17. http://anzrarizalbuddy.blogspot.my
  18. http://chenta-taugeh.blogspot.com
  19. https://colouroflifek.blogspot.my
  20. http://lennezulkiflly.blogspot.my
  21. http://www.linazlina.com
  22. http://ummiohsem.blogspot.com
  23. http://thezafirahnazri.blogspot.my
  24. http://maszull.blogspot.my
  25. http://mulan-sahbanu.blogspot.my
  26. http://darihatimissmulan.blogspot.my
  27. http://ombakbergigis.blogspot.com
  28. http://hanyadihatiku.blogspot.my
  29. http://kimchaa.blogspot.my
  30. https://intansaffyna.blogspot.my
  31. http://ciklapunyabelog.blogspot.my
  32. http://ape-kinah.blogspot.my
  33. http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my
  34. http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/11/segmen-nak-url-blog-27.html
  35. http://edrinazulkafli.blogspot.my
  36. http://nuratiqahnajihah.blogspot.my
  37. http://liyanajay.blogspot.my

dah boleh mula blogwalking ni....

5 comments:

  1. assalamualaikum mia...ramai juga yg ada ni..:)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...sori mia mama nak bagitahu yer...link blog mama kat atas tu tersilap sbb sepatutnya ada 2 LL kat belakang tu...sori yer mia...

    http://maszull.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... minta maaf ya mia tak perasan. ni mia dah betulkan.

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.