image Cubaan Update 7 Atau 8 Entri Blog Sehari - Mia Liana

Saturday, April 29, 2017

# Blog Matters # Tips

Cubaan Update 7 Atau 8 Entri Blog Sehari


Hmmm... kadang-kadang perlu juga kita mencuba update blog dengan banyak entri iaitu 7 atau 8 entri dalam sehari. Memang mula-mula rasa mustahil, tapi bila dah dapat buat rasa best pula.

Tentu perasan, Mia rajin update blog sekarang ini. Mia mengekalkan entri-entri yang santai untuk tatapan pengunjung blog sekalian. 

Yang penting sekali.. penggunaan autopublish entri mengikut tarikh dan masa yang ditetapkan bagi memastikan blog sentiasa ber update di kala kita menjalani aktiviti seharian... yeahhh..

** cubaan berhasil... syukur...

8 comments:

  1. wahhhh suka suka! hakhak. elsa tak cukup mahir lagi nak buat banyak entri dalam satu hari hehe

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/04/kereta-gear-manual-atau-automatik.html

    ReplyDelete
  2. Hihi..nak cuba jgk tp kkdg hilang momentum plak😂

    ReplyDelete
  3. tahniah Mai...mcm sy selain auto publish..kat draf pun banyak dari tahun2 lepas..hehe

    ReplyDelete
  4. dah start syok pulak 7 8 entri sehari..mula2 cabar diri utk 5 entri sehari.. bila dah start 7 8.. rasa x complete pulak kalo tak update hahaha..

    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete
  5. wah tahniah, bukan sng nak update banyak entry dalam sehari :)

    ReplyDelete
  6. Memang best Mia.. Sesekali Sha akan buat juga..

    ReplyDelete
  7. kte nak update satu entry sehari pun mcm susah..haha

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...memang terbaik kena update selalu ni...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete