Eyeliner Silky Girl - Perfect Stay 20HR

Saturday, May 13, 2017

Eyeliner Silky Girl - Perfect Stay 20HR


Kalau dulu Mia suka pakai Eyeliner Silky Girl - Precision Liquid.. sekarang dah mula tukar pada yang jenis pensel. Pakai pensel pun senang nak lukis kat kelopak mata juga.

Memandangkan yang lama dah habis walaupun jarang guna tapi wajib ada untuk koleksi. Kalau tiba-tiba rasa nak pakai... dah ada... kan senang.

Kebetulan masa beli kat Watson ada sale pula. Apalagi Mia pun beli Eyeliner Silky Girl - Perfect Stay 20HR. Mia memang pilih yang black.

Jom tengok...




Harganya RM15.12 selepas diskaun. Waterproof dan tahan lama. Kalau nak bersihkan kena guna remover baru boleh hilang.

** mata pun nak cantik juga...

11 comments:

  1. Menariknya. Saya pun bercadang nak beli eyeliner. Tapi tak tahu mana yang sesuai. Nampaknya yang ni macam menarik.

    ReplyDelete
  2. saya tak pandai pakai macam ni..suka eyeliner mata halus tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooohh takpe.. ikut mana yang kita selesa..

      Delete
  3. lenne pakai pencil liner kalau nak tightline je kat water line, kalau nak pakai kat eyelids kena pakai yg hair brush or felt tip liner. lenne kalau pakai pencil liner ni kat eyelids, habislah comot haha :D

    Lenne Zulkiflly Blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. oohhh macam tu... ok sangat tu leene... kalau tercomot, leh padam dengan remover..

      Delete
  4. bab eyeliner ni memang tak reti ...hihi

    ReplyDelete
  5. uyul belum pernah cuba yang ini. uyul sekarang pakai maybeline dan sendayu tinggi.

    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters May 2017