image Segmen Nak URL Blog #30 Mialiana.com - Mia Liana

Monday, May 22, 2017

# Segmen Nak URL Blog

Segmen Nak URL Blog #30 Mialiana.com




Tiba masanya Mia nak buat Segmen Nak URL Blog #30. Segmen yang senang untuk join. Tak perlu susah-susah buat entri. Hanya tinggalkan url blog anda di ruangan komen entri ini.

Mia nak kumpulkan blogger yang aktif di masa sekarang dan juga nak bantu blogger newbie untuk ketengahkan blog mereka dalam segmen ini. Senarai yang baru nanti akan boleh digunasama untuk blogwalking sama-sama dengan Mia.

Untuk join, sila tinggalkan url blog anda di ruangan komen entri ini sebelum 11.59 malam 26 Mei 2017 (5 hari sahaja).

** calling for bloggers... jom support segmen Mia...


68 comments:

  1. kite nk join boleh.. hikhik..

    www.leaazleeya.com

    ReplyDelete
  2. Ok Ucing join seperti biasa (^_^).

    http://ucingkadayan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. assalam... :) budakbuzy.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. kita join

    https://anumkhairil.blogspot.my

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum mia...mama dtg join..

    http://maszull.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. joinnnn

    https://inibelogantynid.blogspot.my

    ReplyDelete
  7. Salam Mia, Iday join :)

    http://www.sayaiday.com

    ReplyDelete
  8. nak jugak

    http://shafyqahazahar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Kinah join lagi

    http://ape-kinah.blogspot.my

    ReplyDelete
  10. Join jugak la..

    http://starlavenderluna.blogspot.my

    ReplyDelete
  11. dah lama xjoin segmen mcm nie(^^,)... so, here my blog url...
    http://myemosaid.blogspot.my/

    ReplyDelete
  12. nak join jgk
    https://mummysupplementshop.blogspot.my/

    ReplyDelete
  13. Assalam :)
    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/

    ReplyDelete
  14. http://sukasukasurirumah.blogspot.com/

    join ya mia ...

    ReplyDelete
  15. www.kasihjuju.com

    fuh fuhhh...semoga bertuah :)

    ReplyDelete
  16. nk join jugak...

    http://storymoryluahanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. nak juga kak mia..

    http://herneenazir.com

    ReplyDelete
  18. om join tau kak mia :)

    http://ombakbergigis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Salam Sis..tq follow blog saya walaupun dah ramai followers sampai 10k tuu.. dasyatt,..hehe... saya nak join jugak.. blog url

    http://julsjulie80.blogspot.my/

    ReplyDelete
  20. Saya join, just click here :

    Lady In Red Planner

    or

    https://ladyinredplanner.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. join

    http://shalmilanadya.blogspot.my/

    ReplyDelete
  22. join :)

    http://sweetepalhijau.blogspot.my/

    ReplyDelete
  23. http://www.zukidin.com

    Thanks, Mia sbb tolong promote blog sy n rakan2...

    ReplyDelete
  24. nak jugak hehe

    https://themaiman.blogspot.my/

    ReplyDelete
  25. join kak mia :)

    http://www.ceriteraibu.com/

    ReplyDelete
  26. jemput singgah blog saya
    https://jnjikita.blogspot.my

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. Done join
    http://cikash.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. saya join kak mia

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/

    ReplyDelete