image Cenderamata Sukan Sea Games KL 2017 Official Online Website - Mia Liana

Monday, August 28, 2017

# Informasi Semasa

Cenderamata Sukan Sea Games KL 2017 Official Online Website


Sukan Sea Games KL 2017 sedang berlangsung sejak 19 Ogos 2017 hingga 30 Ogos 2017 ini. Demam Sukan Sea Games ini ada di mana-mana. Bagi mereka yang berminat nak beli cenderamata terutamanya yang berada di luar Kuala Lumpur, boleh layari di official website online barangan cenderamata Sukan Sea Games KL 2017 di http://www.fmstore.com.my



Selamat bershopping.... sementara stok masih ada...


** hebahan di blog ini....


18 comments:

  1. Tak sangka ada website khas jual merchandise Sukan Sea, good news for me sebab sebelum ni berkira2 nak membeli kat Petronas tapi tak banyak pilihan..

    Lepas ni boleh browse sini.. Thanks for sharing 💕

    ReplyDelete
  2. nasib baik ade jual kat online..tq for infonya..hhehe

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...bagus la...senang nak beli...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  4. Thanks for sharing, Mia dear. Never thought of it before. Ingatkan hanya boleh dibeli di perkarangan stadium sahaja sebab limited stocks/edition kan.

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama ya.. ni pun mia dapat tahu dari kawan satu ofis...

      Delete
  5. tshirt tu berbaloi gak beli.. Rimau pun comel..

    ReplyDelete
  6. Ahaaa memang nak cari baju t-shirt Harimau Malaya tu.. RM50 free shipping ok laa..

    ReplyDelete
  7. wah... boleh beli online, baru tahu nie. Thanks Mia

    ReplyDelete
  8. oo..ada website tuk cebderamata sukan sea ya. hmm.. terima kasih kak mia

    ReplyDelete