image Meeting Kat Putrajaya Jumaat Lepas - Mia Liana

Wednesday, November 22, 2017

# Work Matters

Meeting Kat Putrajaya Jumaat Lepas


Johor memang cuti hari Jumaat. Tapi bila ada panggilan meeting di MOA, Putrajaya pada hari Jumaat, kenalah datang. Hmmn... Jumaat lepas Mia menghadiri meeting dengan rakan sejawatan ICT dari agensi-agensi kerajaan di bawah  Kementerian Pertanian & Industri Asas Tani (MOA).


Dengan blogger comel molek... Alycia. Blognya di SINI.

Tengah meeting ni...

Nampak macam tak busy bila kerja ICT ni.. tapi sebenarnya busy tau. Apa pun kerja kenalah ceria. Tak mahulah stres. Jom kita work smart.

** meeting tentang pertandingan laman web dan mobile apps yang berlangsung pada 10 hari terakhir bulan  November ini....


4 comments:

  1. Alahai.. lama dah tak meeting ngan MOA dan agensi bawah dia.. Byzura lama tak panggil meeting ni.. hehe..

    Tp selalu meeting ICT dgn MOA tak pernah jumpa Kak Mia.. :)

    ReplyDelete