image First Time Masuk Jigsaw Puzzle Contest - Mia Liana

Thursday, 15 March 2018

# Family Matters

First Time Masuk Jigsaw Puzzle Contest



Aktiviti hujung minggu kalau balik kampung, pastinya akan outing kat Tesco Parit Raja Batu Pahat. Outing dengan sepupu-sepupu Sofea. Kebetulan masa outing pada hujung minggu itu, ada pula jigsaw puzzle contest untuk kanak-kanak. Apalagi, terus join.

First time Sofea masuk contest ni. Mula-mula agak kekok sedikit. Nak kena cepat-cepat siapkannya. Adam dan Idris pun masuk juga.

Jom tengok...












Walaupun tak menang, tapi dapat juga voucher Tesco RM10 setiap seorang. Alhamdulillah.. rezeki.

Seronok dan puas dapat siapkannya. Yang penting dapat pengalaman baru.


** mood... cousins' outing...


11 comments:

  1. terbaek.. uncle ejulz pun suka main ni.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh.. leh sama geng dengan uncle lepas ni...

      Delete
  2. hi akak jemput la join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  3. Lama jugak tak main susun-susun puzzle ni . Bagus jgk contest macam ni , dapat kembangkan minda anak-anak utk berfikir

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita ni yang tua-tua ni... nak cantumkan pun take time juga... huhuhu..

      Delete
  4. Alhamdullilah rezeki. Lama dah tak main puzzle :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks siqah... leh je main puzzle nanti...

      Delete
  5. Replies
    1. rezeki untuk shopping hari itu... syukur....

      Delete