image Pengumuman Pemenang Segmen 24 Jam Bloglist #29 - Mia Liana

Saturday, 31 March 2018

# Segmen Bloglist

Pengumuman Pemenang Segmen 24 Jam Bloglist #29


Alhamdulilah.. sempat juga Mia marathon blogwalking ke semua peserta Segmen 24 Jam Bloglist #29 di SINI. Terima kasih pada semua peserta yang sudi menyertai segmen ini. Ada 19 penyertaan semuanya. Tibalah masanya untuk buat cabutan bertuah secara manual. 




Goncang punya goncang..... dan akhirnya 10 nombor telah berjaya dipilih oleh Mia dan Sofea. Suka betul Sofea masa pilih nombor ini.



16, 6, 12, 18
17, 19, 10
9, 13
1

Wahhhh... tahniah diucapkan kepada semua pemenang di atas yang akan menyerikan bloglist Mia bagi bulan April, Mei dan Jun 2018. Kepada yang tidak berjaya, usah bimbang. Boleh cuba lagi di segmen ini yang seterusnya.


**  jemput tengok nombor peserta di SINI...



15 comments:

  1. tahniah kenapa pemenang. shu belum ada rezeki :) insyaAllah next time ada segmen kak mia lagi, boleh join :)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih mia. dapat la merasa bertapak di blog otai ni. aiman pun dah masukkan mia sebagai bloglist

    | blog helloaiman |
    | Tempahan Khat Kufi |

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama ya... rajin-rajinlah update blog nanti..

      Delete
  3. Hihi..tak kena, sipi-sipi je lagi nak kena. Congrats semua yang bertuah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh cuba lagi di segmen ini yang seterusnya...

      Delete
  4. alhamdulillah, dapat jugak masuk dalam bloglist kak Mia :D

    ReplyDelete
  5. wahh alhamdulilah tersenarai gak.. terima kasih kak mia...

    ReplyDelete
  6. alaaa tak sempat nak join. tahniah yang menang :D

    ReplyDelete