image Hotel Silka Johor Bahru : BBQ Dinner Makan Malam Hari Kedua - Mia Liana

Wednesday, 16 April 2014

# Travelling Matters

Hotel Silka Johor Bahru : BBQ Dinner Makan Malam Hari Kedua

Setiap hari Sabtu malam Ahad, ada hidangan BBQ Dinner secara buffet untuk pelanggan Hotel Silka Johor Bahru. Malam itu (Sabtu 22 Mac 2014), kami pun cuba merasa menu BBQ Dinner di samping itu ada order makanan ala carte.

Jom tengok...


















Konon macam nak duduk kat bahagian luar di Kapitan Corner tetapi rasa macam sejuk pula, tu yang duduk kat dalam. Sofea tiba-tiba jadi selsema balik masa ini mungkin sebab lama sangat mandi swimming pool .

sedap.. sedap.. sedap..

30 comments:

  1. nyam nyam!!
    dapnye kak mia:DD
    dia punya ayam tu la aihh..
    terbaik sungguh...!

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...sedap2 nyer...:)

    ReplyDelete
  3. Wow....panggang memanggang sedapnya

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Kak Mia...wahh...sedapnyer semua makanan kat atas tu...tengok jer perut pun jadi lapar dah...

    ReplyDelete
  5. Serius seronok dapat luang masa macam ni dengan family..

    ReplyDelete