image Baru Nak Mula Blogwalking - Mia Liana

Saturday, 19 April 2014

# Segmen Nak URL Blog

Baru Nak Mula Blogwalking



Malam ini baru nak mula blogwalking ke blog yang tersenarai di SINI. Ikutkan patutnya dah mula dari malam tadi, tetapi ada kekangan masa dan komitmen dengan keluarga. Tu yang dah bertangguh tu. Harap dapat bersabar. Lambat-laun Mia akan sampai juga.

Sebenarnya terlalu excited tau nak blogwalking, memang jiwa ini dari dulu suka sangat blogwalking. Hari ini hari Sabtu, hari untuk bersama keluarga. Malam sahajalah baru boleh peruntukkan masa untuk blog.

tak sabar nak terjah ni.... sabar ya...

42 comments:

  1. nak tumpang blogwalking juga la kat senarai blog kak Mia...tq akak ^_^

    ReplyDelete
  2. Kitee pun nak mulaa berblogwalkingg hehe :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. memang slow2 lah ni.. line tenet semput sikit malam ni..

      Delete
  4. nak blogwalking jugak. tumpang sekaki hehe

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan salam singgah malam Kak Mia...lamanyer baru dapat singgah kat sini...rindu rasanyer...

    ReplyDelete
  6. hye jom singgah :)
    http://eykabaha.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok eyka.. kak mia dah terjah tadi.. tapi takleh nak komen la... huhuh

      Delete
  7. hai kak mia.. kak mia sihat? :) blogwalking sini.. :)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...selamat berblogwalking yer...:)

    ReplyDelete
  9. Nak tumpang list mia untuk blogwalking jugak... ada lagi yang tak pernah visit page tu rasanya... tambah kenalan :D, cuma tak boleh buat laju-laju...quota internet habis... buat takat boleh jer ni... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan ya wafa.. mia pun tenet semput juga ni.... tetap digagahi....

      Delete
  10. akan diterjah juga senarai tu nnt.. ^_^

    ReplyDelete
  11. sekarang nad pun tgh blogwalking blog akk..hehe

    ReplyDelete
  12. Hehehe qila pun guna list ni jugak heheheh :D <3 thanks kak mia tau tau hee~

    ReplyDelete
  13. Serius dah lama tak BW.. Tak sempat..

    ReplyDelete
  14. hye cik mia.. sy newbie..sy juga nk singgah berblog walking ;)
    izinkan sy gune list Cik Mia..
    salam perkenalan.. http://princesspinkpurplelover.blogspot.com/

    ReplyDelete