image Karaoke Dengan Pelajar Praktikal - Mia Liana

Friday, 18 April 2014

# Entertainment Matters # Work Matters

Karaoke Dengan Pelajar Praktikal

Semalam adalah hari terakhir buat 2 orang pelajar praktikal, Aqhmar (baju warna oren) dan Farhan. Sebagai penyelia mereka, tentulah nak buat something sikit. Setelah dipersetujui semua, tengahari kami pun pergi karaoke ke Alibaba Karaoke di Giant Tampoi. Pergi berlima je. Seronok dapat berkaraoke. Happy je..




.


Sekejapnya masa berlalu. Semoga dapat dipraktikkan ilmu yang telah Mia curahkan di sini. Semoga berjaya buat Aqhmar dan Farhan. 

Begitulah seterusnya sehingga pelajar praktikal baru masuk nanti.

bukan senang jadi penyelia ya...

44 comments:

  1. Kak mia. Terima kasih dengan ilmu yang akk bagi dekat kita. Kita minta maaf if ada sala o ada buat akak terass hati ke. Akak memang penyelia yang BEST!! Untung dapat jadi student praktikal akk. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 ya emma... kak mia dah maafkan semuanya.. thanks dear.... good luck and all the best for your future..

      Delete
  2. nanti karaoke dengan Ash pula yer aunty Mia?

    ReplyDelete
  3. Giant Tampoi ea.. selalu gak kesitu.. merai orang yg meninggalkan kita, tentu ade rasa sedih yang tertinggal.. itulah kehidupan

    ReplyDelete
  4. wah.. seronok tu.. lama x melalak.. hehe

    ReplyDelete
  5. Syok la dorang tu, penyelia bawak g karaoke yer :)

    ReplyDelete
  6. bestnyerrr.. rindu zaman hantu karok

    ReplyDelete
  7. cikgu yg sgt bagus..mesti seronok anak murid kak mia...^_^

    ReplyDelete
  8. amboi, best dpt boss cam kau ni hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk... hehehe bos pelajar praktikal je... hehehe

      Delete
  9. assalamualaikum mia...wah !! bestnya berkaroke..:)

    ReplyDelete
  10. wah.. best nya.. dah lama aiza tak karoeke dengan kawan-kawan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh buat gathering kan... hehehe sambil tu karaoke..

      Delete
  11. Replies
    1. haah la kak mahh.... kalau mia ke kl kita karaoke nak..

      Delete
  12. Wow seronoknya dapat penyelia yang sporting...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali sekala kena ambik berat juga kat diorang ni...

      Delete
  13. Assalamualaikum Kak Mia...bestnyer dapat penyelia yang baik macam Kak Mia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana... uikkk heheheh thanks ya diana..

      Delete
  14. All the best untuk mereka.moga ilmu digunakan dengan sebaik mungkin,

    ReplyDelete
  15. Kena dengar sekali Kak Mia nyanyi.. Duet dengan Abg IS.. Hehe..

    ReplyDelete