image Bubur Nasi No 1 Istimewa Taman Sentosa - Mia Liana

Monday, 30 December 2019

# Community # Family Matters

Bubur Nasi No 1 Istimewa Taman Sentosa

Kisah pada petang hari Rabu, 4 Disember 2019. Selepas balik kerja, Mia dengan Sofea dan Adik Mia menjamu selera Bubur Nasi No 1 Istimewa di Taman Sentosa Johor Bahru. Famous sangat bubur nasi ini dan terbukti memang sedap.

Adik Mia, Sofea dan Mia.

Set bubur nasi.

Sate yang tidak menghampakan.




Blogger Kim Tan pun ada sekali lepak kat sini. Lama tak borak dengan dia. Rajin betul dia join event blogger di Johor Bahru ini. Mia pula.. mana yang sempat dan available saja baru hadir ke event.


** sesekali outing petang-petang jauh sedikit dari Bandar Baru Uda... (^_^)


5 comments:

  1. Ya Allah sedap nya. Dulu bubur nasi ni sinonim dengan orang sakit ja kan

    ReplyDelete
  2. saya pernah makan kat sini..tak tau pulak siang dah buka. Ingat malam aje..

    ReplyDelete
  3. pernah ke sini & try bubur nasi dia. mmg sedap. teringat2. u. haha

    ReplyDelete