image Dah Mula Exercise Ni - Mia Liana

Thursday, 19 December 2019

# Health

Dah Mula Exercise Ni

Umur semakin lama bukan semakin muda. Nak pula Mia ini hari-hari kerjanya dalam pejabat. Ber aircond. Masa bila pula nak keluar peluhnya?

Start seminggu dua ini Mia dah mula buat rutin exercise walking, jogging dan running kat gym.


Yang penting kita sihat. Nak kuruskn badan sangat pun... tidaklah. Maintain je ni.


** jom....

6 comments:

  1. kita pun dah start main badminton tiap tiap ptg hihi

    ReplyDelete
  2. Bila bersenam & keluar peluh rasa tido lena sangat :)

    ReplyDelete
  3. hu hu hu sejak naik keje balik julai lepas, aida da x bersenam dah :(
    xde time.
    berat dah rasa badan ni.
    kena start balik lah januari nanti. kena curi2 masa skit kan.

    ReplyDelete
  4. baguih baguihhh kak. saya pun cuba istiqamah every week at least 2 kali exercise/workout hehe. misi nak kuruih slim kihkih

    ReplyDelete