Asyik Buang Ini Saja

Monday, November 25, 2013

Asyik Buang Ini Saja


Kalau setiap kali online, Mia akan semak ini dahulu di blogger dashboard. Apa tidaknya asyik nak kena buang ini saja. Komen berunsurkan spam. Macamlah kita ini tidak ada kerja lain. Padahal selepas maghrib tadi, Mia dah buang. Baru beberapa jam dah melambak macam ini. Terfikir juga macam mana mereka ini boleh buat kerja ini ya.... huhuh

Mia memang sentiasa buang... kalau satu hari tak buang, alamatnya lagilah melambak. Memang senang saja nak buang tapi kalau dah sepanjang masa asyik nak membuang, jenuh kita nanti... Yang penting kita buang dari dibiarkan.

jangan simpan tau... buang je....


Jemput join Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
Hadiah bernilai RM 2,387.00 untuk dimenangi

22 comments:

  1. susahkan ada benda tu. dorang takde kerja lain kot kak mia. hahah. sabar jelah. kan kak?

    ReplyDelete
  2. tak pernah terima komen2 macamni. nasib baik.. menyusahkan betul spammers ni. apa ntah yg dia nak smpai hantar komen merepek macamtu --'

    ReplyDelete
  3. Simple Mini Giveaway.....come and join...hehe

    lollista.blogspot.com/2013/11/mini-giveaway-kai-exo.html

    ReplyDelete
  4. tak pnh ada kut spam ni kak mia..yg link biru2 tu ke kak?

    ReplyDelete
  5. sama-sama kita bersabar yer... memang aye pun sama jugak.. huhuhuh

    ReplyDelete
  6. sama la sue pon selaloo ada...macam mana la deme ni buat kan kak

    ReplyDelete
  7. tak der keje asyik nak membuang jer benda alah nie........huhu

    ReplyDelete
  8. agak leceh nak delete..kalaulah ade auto delete spam mungkin menyenangkan kerja :)

    ReplyDelete
  9. mcm mane spam boleh masok err..sedangkan kite xfollow die kak miaa

    ReplyDelete
  10. ada kerja kosong tak kak, jd admin untuk buang spammer tu shj..?? kalu ada sy nak apply.. :-)

    ReplyDelete
  11. sape punya kerja lah cik spam nih. sepak kang kaki ar. hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.