Jemputan Ke Blogger Site Visit Day Trip

Friday, November 29, 2013

Jemputan Ke Blogger Site Visit Day Trip

Sukanya Mia, bila terima emel jemputan ini dari SEDA Malaysia. Terima kasih sudi jemput Mia... (^_^)



Wahhhh.... nak pergilah lawatan ini. Bukannya senang nak dapat peluang macam ini.

Antaranya blogger akan dibawa untuk melawat tempat solar farm, biomass lanfill dan ke rumah-rumah contoh yang memasang solar.

Tapi setiap kali event blogger, kenalah Mia turun ke Kuala Lumpur dan melibatkan kos yang agak besar untuk menginap di hotel dan perjalanan pergi balik dari Johor Bahru.

Masih dalam pertimbangan Mia. Memang nak sangat pergi....

event SEDA Malaysia yang Mia hadir sebelum ini, ada di SINI...


Jemput join Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
25/11/2013 - 30/11/2013
Hadiah bernilai RM 2,387.00 untuk dimenangi

25 comments:

  1. Assalamualaikum Mia Liana...rezeki lagi dpt...tahniah kak...

    ReplyDelete
  2. event camnie bukan senang nak dapat..........best gak tu

    ReplyDelete
  3. bgs la klu dapat join ilmu pengetahun + pengalaman...i like :)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia....tahniah2 yer moga berjaya menghadirinya nanti...;)

    ReplyDelete
  5. Selected blogger je yeh Mia....Tahniah Mia

    ReplyDelete
  6. alhamdulilah... rezeki hujung tahun.. dpt pakej lawatan...tahniah kak

    ReplyDelete
  7. Wahh..untungnya. Kalau sy, mmg pergi la. Sebab mmg stay KL. Bestnya nak jugakkk

    ReplyDelete
  8. Tambah pengetahuan...tambah pengalaman ye Mia...

    ReplyDelete
  9. bestnya kak mia. ada lagi tak event camni pasni? saya student master energy technology dan minat juga dgn event seda ni.

    ReplyDelete
  10. best nye...bile lah cik dapat event cenggitu ek...hihih

    ReplyDelete
  11. kalau ada budget pegilah kak..mesti seronok kan..

    ReplyDelete
  12. Pernah mendapat undangan SEDA Malaysia sebelum ni, tapi tak dapat pergi sebab jauh kan..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.