Masak Bubur Hari Ini

Tuesday, November 5, 2013

Masak Bubur Hari Ini

Hari ini kan cuti... Masak bubur nasi. Ubah selera sedikit. Asyik makan nasi sahaja pun boring juga.



Baru je siap masak bubur ni. Lepas ni nak masak lauknya pula. Ala.. yang ringkas sahaja.

Tidak pergi mana-mana hari ini, rehat kat rumah saja.

cute tak avatar Mia tu... buat guna aplikasi Bitstrips...

24 comments:

  1. haha comel kak..bubur pun sedap juga kan :D

    ReplyDelete
  2. Bestnya.lama tak makan bubur.Selamat menjamu selera :)

    ReplyDelete
  3. hehehe...tu laa...sally dr pagi cakap dgn ibu suruh masak bubur..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa kata... kalau sally je yang masak bubur tu..

      Delete
  4. Salam Kak Mia, salam kenal juga dan salam maal hijrah. Hebatnya Kak Mia ni...terima kasih seorang blogger hebat mcm akak sudi singgah ke blog Ida...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam ida... kebetulan tengah blogwalking pagi tadi... sama2 ya..

      Delete
  5. sedapanya kalau dapat bubur nasi panas2 :) selamat menjamu selera ye kak

    ReplyDelete
  6. Akk..anta sini sikit..hehe..sya mkn kentang je akk..malasnya nk masak.hehe

    ReplyDelete
  7. hantar sini sket... xmkn lg nie.. sob sob

    ReplyDelete
  8. gambar kak Mia ke yang masak tu? hehehe..masak bubur ayam macam Mcd tu pun best gak..letak ayam banyak-banyak..emm..bestnya! hahaha :)

    ReplyDelete
  9. sedap nye...sye paling suka makan bubur...makanan yg paling simple..nak masak pon senang...

    ReplyDelete
  10. Comei avatar tu..acanne nak buat yang bertudung ek...

    ReplyDelete
  11. Anak kak ina suka makan bubur tapi ibunya ni tak berapa rajin nak buat :)

    ReplyDelete
  12. kalau bubur nasi, saya suka makan dgn telur masin. Ada bawang goreng & daun bawang pon bess. Wang sikit.

    ReplyDelete
  13. Terus rasa rindu nak makan nasi air kat kelantan. Masa study kt sna dlu sgt suka mkn..sedapp

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.