Ranking Alexa 4.11.2013

Monday, November 4, 2013

Ranking Alexa 4.11.2013

Tersenyum simpul lagi bila memandang ranking Alexa hari ini. Prestasinya masih lagi maintain dan cun. (^_^) Syukur sangat. Kunci utama yang paling penting bila berblog kenalah konsisten. Apa-apa pun kena konsisten.

Dan juga Mia rasa syukur sebab ada pengunjung setia yang sentiasa memeriahkan blog ini sejak dulu lagi. Sayangnya kat anda semua. Terima kasih sudi bertandang ke sini. Harap tidak jemu untuk datang kembali ya.....


Global Rank : 51,147
Rank in Malaysia : 286

sumber : SINI

Klik SINI untuk laporan sebelum ini.

rekod laporan untuk awal bulan November 2013.....

26 comments:

  1. hai kak Mia..lamanya tak singgah sini :)

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH,,, BAGUS JUGAK NIE... BOLEH BUAT MOTIVASI UNTUK BERBBLOG...

    ReplyDelete
  3. tahniah kak mia, farah tumpang happy untuk akak juga...

    ReplyDelete
  4. Tahniah Kak Mia.. Eraz punyer MY, turun naik.. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq eraz... eraz punya tu pun dah ok... kena rajin maintain..

      Delete
  5. Ranking Bro masih di takuk lama lagi..tahniah kak mia..heheh

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak Mia....semoga sentiasa berjaya dan terus berjaya..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.