Ranking Alexa 21.10.2013

Monday, October 21, 2013

Ranking Alexa 21.10.2013

Sibuk mana pun Mia... tetap juga update blog ini. Cuma aktiviti blogwalking agak berkurangan berikutan Mia agak sibuk dengan kerja dan komitmen di rumah. Namun begitu prestasi ranking Alexa masih maintain di tahap yang selesa. Syukur...

Terima kasih kepada semua yang sudi berkunjung ke blog.... (^_^)


Global Rank : 51,732
Rank in Malaysia : 292

sumber : SINI

Klik SINI untuk laporan sebelum ini.

rekod laporan untuk bulan Oktober 2013......

39 comments:

  1. waaa.. sgt hebat... aku punya rank ribu ribu lagi.. 3k lebih.. sejak tukar domain terus merudum habis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tu nanti.... rajinlah update ya carlos..

      Delete
  2. kagum dengan pencapaian kak mia...ur the best la kak

    ReplyDelete
  3. tahniah kak mia, terbaiklah kak mia... salute salute...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih farah... farah pun boleh juga nanti..

      Delete
  4. Hebat Kak Mia.. Eraz pun cuba maintain di situ.. Hehe..

    ReplyDelete
  5. Mia...adakah update kita banyak kali dalam sehari rank nie akan turun....? tq

    ReplyDelete
  6. 4 kali ganda lagi untuk mencapai tahap ni.. aduss

    ReplyDelete
  7. tahniah.... antara blog fames di Malaysia

    ReplyDelete
  8. Tahniah Mia masih maintain....atas hasil usaha Mia yang tidak pernah jemu!

    ReplyDelete
  9. tahniah kak mia yg msih krkalkn prestasi...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.