Set Combo C Daily Fresh

Monday, November 18, 2013

Set Combo C Daily Fresh


Menu tengahari Mia tadi semasa dalam perjalanan ke Kuala Lumpur. Kononnya nak diet lah tu. Berhenti rehat dalam pukul 11.00 pagi di R & R Seremban.

Menu yang dipilih, Set Combo C kat Daily Fresh. Ice lemon tea dengan cup corn berharga RM 4.50. Mia tambah susu untuk jagung ni. Jumlah RM 5.00.

Petang macam ni dah lapar pula. Jap lagi nak makan.

live update dari Dome KLCC...

41 comments:

  1. mmg tak kan lepas beli daily fresh klu balik kg.. hee...

    ReplyDelete
  2. jagung tu mn2 pergi pun ttap ada..
    mmg xleh tolak jagung manis tu.

    ReplyDelete
  3. tak sah kalau tak beli kalau pi kipmart ora psaraya...sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sah2 la... confirm beli kalau ada yang jual pop corn.. kan..

      Delete
  4. KA suka jugak sesekali berjagung ni ! but not too sweet

    ReplyDelete
  5. ramai org suka makan sweet corn tu..memang sedap ke?hehe tak pernah try pon lagi..

    ReplyDelete
  6. heheh diet x menjadi ye kak mia sbb da berlapar blk hehe

    ReplyDelete
  7. peberet yumida pun sweet corn gak kak mia
    mkn panas2 mmg terbaek la

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuppp... kalau dah sejuk rasa dah tak sesedap masa panas..

      Delete
  8. tadi makan cup corn juga tapi orang tu tanya nak campur susu ke biasa...sedap ek kak mia campur susu???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lebih sedap kalau ada susu... nanti cubalah...

      Delete
  9. Wah ..look dilecious ..tak nak blanja ke ??hehe ..

    ReplyDelete
  10. momoy kliu pergi giant wajib beli sweet corn tu
    mmg fave lahhh

    ReplyDelete
  11. Alahai, kalau saya tak kenyang kot makan tengahari cup corn jer.. Huhu..
    http://miezashaklee.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Jagung tu memang sedap kak.. Ada masin manisnya..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.