Shopping Di SOGO Kuala Lumpur 2

Monday, November 11, 2013

Shopping Di SOGO Kuala Lumpur 2

Sampai Kuala Lumpur petang tadi. Mia, Anis dan Kak Pah terus jalan kaki ke SOGO. Hajat di hati nak window shopping pada mulanya. Terapi stres yang terbaik... bila dapat cuci mata kat sini...

Jom tengok...







Sukanya dapat ke sini. Entah macam mana boleh terbeli juga. Mia beli bantal U yang pink purple tu.. RM 9.90. Yang lain tu Anis punya. Kak Pah pula beli kasut flat Camel.

live update dari McDonald SOGO... esok ada kursus di Putrajaya selama 2 hari... (^_^)

40 comments:

  1. Assalammualaikum...kak mia,

    wahh..best nyer dapat shopping gi sogo...

    mselim3

    pls: dapat cuci mata...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... mselim. puas kak mia cuci mata...

      Delete
  2. Sogo, Kuala Lumpur.. tempat nie la first time saya jumpa pelawak terkenal allayarham Osman kering.. Sebut soge je ngt arwah.. :(

    ReplyDelete
  3. Saya pon minat juga bantal bentuk u tu.. Kalau ada bantal "i , lengkapla i dan u, hihi

    ReplyDelete
  4. bestnye. dah lama tak keluar jalan2. yeah cuci mata kat shopping complex tu memang terapi stress yang sangat terbaik hihi :)

    ReplyDelete
  5. kte bru shopping handbag kt sogo..mmg rambang mata kak mia...nak2 plak ngah sale! hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang geram tengok handbag.. tapi takde dalam bajet kak mia... huhuh

      Delete
  6. tengah sale apa yer kak sekarang ni? baru plan nk pegi sogo hujung bulan ni..heh

    ReplyDelete
  7. best nye dapat jln2 kat sne..waaa sye bosan duduk terperap je kat rumah..hukhhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. blogwalking la ezyra... jalan2 juga tu... hihihi

      Delete
  8. dh lama xgi sogo, time bljr dulu, ni lah tempat pebret nak sopim shoes

    ReplyDelete
  9. Hikhik! Dalam window shopping, sempat jugak rembat bantal 2 biji.. Hehe..
    Mieza Suri Shaklee

    ReplyDelete
  10. Rietta td pown cdg nk ke sogo...tpi xjd plak...duduk hotel jerr smpai check out...

    ReplyDelete
  11. datang sini dengan hajat window shopping pun akan terbeli jugak sesuatu. hehe

    ReplyDelete
  12. wahhhh terapi cuci mata :) perempuan suka kota pegi sogo ..acik pening kalau masuk sini

    ReplyDelete
  13. Putrajaya? Wow..saya duduk situ kak. Akak duduk hotel mana?

    ReplyDelete
  14. Fuhh 80% off tu.. sengat lah.. semoga terhibur.. :)

    ReplyDelete
  15. Stoknya....hari2 sale kat sogo, kalau tak pakai lelaki pakaian perempuan sale. Pastu pakaian kanak2....memang sale aje. Harga pun murah-murah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. agaknya orang KL pun dah tak kisah kat SOGO...

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.