Status Kuota Pelan Data - 3

Monday, November 25, 2013

Status Kuota Pelan Data - 3


Buat kali pertamanya kuota pelan data di handphone Mia telah habis digunakan. Kalau selama ini asyik tidak habis sahaja. Pembaziran telah berlaku. Rugi betul. Tetapi bulan ini, boleh habis cepat pula. Pulak tu baru sahaja 25hb. Adui.. lama juga nak tunggu sehingga 1hb ni.... hehehehe...

Bila tengok, rupanya Mia dah terlebih guna. Walaupun kuota dah habis tetapi internet masih dapat diakses, cuma lambat sedikit. Mia guna pakej unlimited. Kalau guna lebih, tidak akan dikenakan bayaran melainkan kalau Mia ingin melanggan Booster akan dikenakan charge tambahan.

Entri-entri sebelum ini.
  1. Status Kuota Pelan Data
  2. Status Kuota Pelan Data - 2
Dulu-dulu pening Mia nak habiskan macam mana. Sekarang dah elok-elok sedang penggunaan pelan data di handphone Mia sejak dah gunakan Samsung Galaxy Note 3 ni... Memang itulah jalan penyelesaiannya. Ada faedah juga guna Note 3 ni.

syukur.. dah tak membazir kuota lepas ini....


Jemput join Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
Hadiah bernilai RM 2,387.00 untuk dimenangi

8 comments:

  1. Agaknya kalu saya memang lagi awal la agaknya habis. Hehehehe

    ReplyDelete
  2. a ah kalu habis koata internet jadi sangat slow & susah dah nak watching video .. kekadang langsung tak loading huhuhuh

    ReplyDelete
  3. Sy plak mmg lagi cpt hbis sbb selalu buka video aje utk faiqah..

    ReplyDelete
  4. samalah ..kty pun ngam2 abis ni walupun pakai 2gb
    selalu payah nak abis.
    tapi bln ni abis sbb hp bengong takleh detect waifai kt umah .

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.